Mod [KERNEL] Android [10.0] Stable [MIUI] Candy Kernel

Aksan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
K20 pro
Meslek
Tekstil
Konular
26

zimba

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefa
Cihazım
K20pro
Meslek
Makine Müh.
Konular
5
Arkadaşlar bazı romlarda boot.img geri yüklemede sorunlar yasadigimi farkettim miroom masik x miuipro herkeste olur mu bilemem geri yükledikten sonra CPU da aşırı bir yük kalıyor game turbodaki CPU takibi ile takip edebilirsiniz eğer ki CPU kullanımı 70 80 100 lere çıkıp kitlenme yapıyorsa çözümü malesef format data romun içindeki boot.img geri yukleseniz dahi düzelmiyor sistem içindeki değişiklikleri kalıyor ya tekrardan kernelli kurucaksiniz yada format umarım siz bu durumu yaşamazsınız hatta format data yaptım rom değiştim gene etkisini hissettim CPU 40 50 lerde calisti bu kez, sadece miflash ile normale döndü şuan CPU 20 25 29 arası oyunlarda buna dikkat etmenizi öneriyorum bu şekilde işlemci büyük zarar görebilir magiske kurduğu modülü kaldirsanizda düzelmiyor wipe cahce yapınca düzeldi gibi oluyor 1 dk sonra gene aşırı yük bindiriyor işlemciye lütfen bunu dikkate alın

Son düzenleme:

Aksan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
K20 pro
Meslek
Tekstil
Konular
26
Arkadaşlar bazı romlarda boot.img geri yüklemede sorunlar yasadigimi farkettim miroom masik x miuipro herkeste olur mu bilemem geri yükledikten sonra CPU da aşırı bir yük kalıyor game turbodaki CPU takibi ile takip edebilirsiniz eğer ki CPU kullanımı 70 80 100 lere çıkıp kitlenme yapıyorsa çözümü malesef format data romun içindeki boot.img geri yukleseniz dahi düzelmiyor sistem içindeki değişiklikleri kalıyor ya tekrardan kernelli kurucaksiniz yada format umarım siz bu durumu yaşamazsınız hatta format data yaptım rom değiştim gene etkisini hissettim CPU 40 50 lerde calisti bu kez, sadece miflash ile normale döndü şuan CPU 20 25 29 arası oyunlarda buna dikkat etmenizi öneriyorum bu şekilde işlemci büyük zarar görebilir magiske kurduğu modülü kaldirsanizda düzelmiyor wipe cahce yapınca düzeldi gibi oluyor 1 dk sonra gene aşırı yük bindiriyor işlemciye lütfen bunu dikkate alın
Cpu-z den bakıyoruz takibe merak ettim bende kernel vardı başka rom geçtim beğenmedim sonra tekrar masik rom döndüm kernel attım hepsinde sıfır kurumlu ile yaptım yedek almadım normal olup olmadığını nasıl anlarım dediğiniz şeylerin

castiell07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
mi 9t pro
Konular
0
Geliştirici seçeneklerinden gpu kullanmayı açtığımda parmak izi okuyucu çalışmıyor. Bu sorun bir tek bende mi var yoksa kernel ile mi alakalı? Daha önce yaşamıyordum bu sorunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geliştirici seçeneklerinden gpu kullanmayı açtığımda parmak izi okuyucu çalışmıyor. Bu sorun bir tek bende mi var yoksa kernel ile mi alakalı? Daha önce yaşamıyordum bu sorunu
Geliştirici seçeneklerinden Donanım yerleşimini devre dışı bırak seçeneği

Son düzenleme:

zimba

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefa
Cihazım
K20pro
Meslek
Makine Müh.
Konular
5
Cpu-z den bakıyoruz takibe merak ettim bende kernel vardı başka rom geçtim beğenmedim sonra tekrar masik rom döndüm kernel attım hepsinde sıfır kurumlu ile yaptım yedek almadım normal olup olmadığını nasıl anlarım dediğiniz şeylerin
Kernel varken sorun yok eski boot.img döndüğünde anormal bir ısınma donma kitlenme yaşayabilirsin

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
6.1 sürümü ilk mesaja eklenmiştir.

Değişiklikler

Merge upstream 4.14.176

WLAN and AUDIO driver

Merge Qualcomm CAF baseline to LA.UM.8.1.r1-14700-sm8150.0

Balance dispatch schedule, reduce power consumption slightly

Turn off some unnecessary chips to reduce operating costs

Optimized memory allocation to optimize the experience in certain scenarios

Fix known issues with Battery Turbo

Enhanced skip temperature control function, the battery will not be charged if it is above 45 °

Because performance regression is observed, UX optimization is temporarily cancelled

Other bug fixes and scheduling optimization

Aksan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
K20 pro
Meslek
Tekstil
Konular
26
6.1 sürümü ilk mesaja eklenmiştir.

Değişiklikler

Merge upstream 4.14.176

WLAN and AUDIO driver

Merge Qualcomm CAF baseline to LA.UM.8.1.r1-14700-sm8150.0

Balance dispatch schedule, reduce power consumption slightly

Turn off some unnecessary chips to reduce operating costs

Optimized memory allocation to optimize the experience in certain scenarios

Fix known issues with Battery Turbo

Enhanced skip temperature control function, the battery will not be charged if it is above 45 °

Because performance regression is observed, UX optimization is temporarily cancelled

Other bug fixes and scheduling optimization
Bu forum da ingizce çözecem inşallah :)

Üst Alt