- Adım
- Avni Ataver
- Cihazım
- Xiaomi 13 Pro
- Meslek
- Eğitimci
- Konular
- 45
Hayırlı olsun hocam. Aldığınız model ile birebir aynı ve 200 tl daha ucuz olduğu için Honor magic watch 2 yi tercih etmiştim. En son ödüllendirmeyide bugün sigarayı bıraktığım için 2. telefon olarak iphone 11 ile yaptım.Merhaba arkadaşlar, 3 sene önce kendimi ödüllendirmek amacıyla Xiaomi Mi Max 2 aldım ve uzun bir süre kullandım, sonra malumunuz olduğu üzere, Mi Max 3 e geçmiş oldum ve şu an , benim kullanabileceğim,buna alternatif henüz bir cihaz göremedim (Mi10 Pro nun tasarımı ve özellikleri harika ama fiyatı çok yüksek)
3 sene önce, şeker hastalığımdan dolayı, günlük yürüyüşlerimi takip edebilmek amacıyla, Mi Band 2 kullandım, geçen sene Auğustos tan bu yana Amazfit Verge kullanıyordum ve en sonunda, uzun araştırmalarım sonucunda, geçen Cuma günü kendimi ödüllendirdim ve aşık olduğum Huawei Watch GT 2, 46 mm Spor versiyonunu aldım.
Hem klasik saat modeli olsun, hemde akıllı olsun diyenlerdenseniz, kesinlikle tavsiye edilebilinecek bir saat.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sizler kendinizi en son ne zaman, ne ile ödüllendirdiniz?
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Teşekkürler hocam, ne mutlu size, sizede hayırlı olsun, iyi günlerde kullanırsınız inşallahHayırlı olsun hocam. Aldığınız model ile birebir aynı ve 200 tl daha ucuz olduğu için Honor magic watch 2 yi tercih etmiştim. En son ödüllendirmeyide bugün sigarayı bıraktığım için 2. telefon olarak iphone 11 ile yaptım.
Sağolun hocam, teşekkür ederim.Teşekkürler hocam, ne mutlu size, sizede hayırlı olsun, iyi günlerde kullanırsınız inşallah
MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler Sayın AdminimHayırlı olsun hocam, güzel günlerde kullanın
Teşekkürler hocamHayırlı olsun Üstad güle güle kullanin.