Diğer Kendimi GT 2 ile ödüllendirdim :-)

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Malumunuz olduğu üzere, Mi Max 3 ile hala devam etmekteyim, yeni çıkan cihazlardan Mi13 Pro gayet güzel ama direnç işleminden dolayı (henüz yapabilen yok) maalesef sıcak bakamıyorum...geçenlerde Redmi K60 ı inceledim ve direnç işlemi görmüş halde 12k bandında satılmakta...Cihaz konusunda oldukça kararsızım nedense....

Geçenlerde Huawei in etkinliğinde Huawei Watch 4 Pro tanıtıldı, titanyum kayışlı versiyonunu çok beğendim, EKG ve E-Sim özellikli olmasından dolayı sanırım kendimi onunla ödüllendireceğim...GT2 ile 3 senedir birlikteyim, yeni aşklara yelken açmanın zamanı geldi

titanyum kayışlı fiyatı Yurtdışı 699 €, yurtiçi 18.499 TL
deri kayışlı yurtdışı 549 €, yurtiçi 15.499 TL

Hangisini tercih edeceğime, saatleri yakından gördüğümde karar vereceğim.

Yeni Huawei watch 4 almayı başka düşünen hocalarım varmı aramızda?

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Ağam bizimle eğlenir...giggle~~:D

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Bir akıllı saate 700 € vermek tanıdığım Cumhur hocanın yapabileceği bir tercih değil gibime geliyor. mm~~

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Bir akıllı saate 700 € vermek tanıdığım Cumhur hocanın yapabileceği bir tercih değil gibime geliyor. mm~~
Adam manyağın teki hocam, gözü karartmış.. Belki de 549 € luğu beğenir

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Siz ona söyleyin her ne kadar aşığım dese de önce o takoz cihazını değiştirsin. Mi 11 ultra ilk çıktığı günden beri alma hevesi vardı. Seriler yükseldi, 13 ultra çıktı halâ değiştirecek. facepalm~~ giggle~~
Bakın öbür manyak hiç aklında yokken bir anda efsaneden vazgeçip 13 proya terfi etti.:D
Not : Direnç olayın takılıyorsanız Xiaomi 13 Ultranın tek katmanlı olduğu ve direnç yöntemiyle kayıtta problemsiz olduğu söyleniyor. Ben söyleyenlerin yalancısıyım.
Kaynak : Ahmet Mardin ve diğerleri...

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Malumunuz olduğu üzere, Mi Max 3 ile hala devam etmekteyim, yeni çıkan cihazlardan Mi13 Pro gayet güzel ama direnç işleminden dolayı (henüz yapabilen yok) maalesef sıcak bakamıyorum...geçenlerde Redmi K60 ı inceledim ve direnç işlemi görmüş halde 12k bandında satılmakta...Cihaz konusunda oldukça kararsızım nedense....

Geçenlerde Huawei in etkinliğinde Huawei Watch 4 Pro tanıtıldı, titanyum kayışlı versiyonunu çok beğendim, EKG ve E-Sim özellikli olmasından dolayı sanırım kendimi onunla ödüllendireceğim...GT2 ile 3 senedir birlikteyim, yeni aşklara yelken açmanın zamanı geldi

titanyum kayışlı fiyatı Yurtdışı 699 €, yurtiçi 18.499 TL
deri kayışlı yurtdışı 549 €, yurtiçi 15.499 TL

Hangisini tercih edeceğime, saatleri yakından gördüğümde karar vereceğim.

Yeni Huawei watch 4 almayı başka düşünen hocalarım varmı aramızda?

Döviz artışı füze gibi maşallah, bakalım bu ayın 22 sinde saatler piyasaya çıkınca, fiyatlarda ne gibi bir değişiklik olacak/olacak mı?

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Skorpi hocam, sipariş verdiğim Poco F5 'i dün teslim aldım.

Cihaz çalışma şekli olarak beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Ancak telefondaki aspect ratio değeri acayip canımı sıktı.

Aspect ratio ; 20:9

Bu ne arkadaş ya... İnce uzun telefon.... Hangi akıllı icat etti bu ince uzun telefonları. Teknoloji ileri giderken, yaşanan bu geriliği anlamlandıramıyorum bir türlü.

Sizdeki mi max'ın aspect ratio oranı; 18 : x ile başlıyordu sanırım. Yani aspect ratio yönünden elinizdeki telefonun kıymetini bilin.

Sırf bu aspect ratio meselesinden dolayı daha fazla moralim bozulmasın diye, sim kartın birini de note 4 telefona taktım. İkisini yan yana koydum. Lüzum etmedikçe F5'i elime almıyorum.

Yıllar geçti, bu aspect ratio açmazından bir türlü kurtulamadım. Böyle giderse, sim kart takılan en küçük boyutlu tabletlerden satın alacağım galiba...

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Skorpi hocam, sipariş verdiğim Poco F5 'i dün teslim aldım.

Cihaz çalışma şekli olarak beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Ancak telefondaki aspect ratio değeri acayip canımı sıktı.

Aspect ratio ; 20:9

Bu ne arkadaş ya... İnce uzun telefon.... Hangi akıllı icat etti bu ince uzun telefonları. Teknoloji ileri giderken, yaşanan bu geriliği anlamlandıramıyorum bir türlü.

Sizdeki mi max'ın aspect ratio oranı; 18 : x ile başlıyordu sanırım. Yani aspect ratio yönünden elinizdeki telefonun kıymetini bilin.

Sırf bu aspect ratio meselesinden dolayı daha fazla moralim bozulmasın diye, sim kartın birini de note 4 telefona taktım. İkisini yan yana koydum. Lüzum etmedikçe F5'i elime almıyorum.

Yıllar geçti, bu aspect ratio açmazından bir türlü kurtulamadım. Böyle giderse, sim kart takılan en küçük boyutlu tabletlerden satın alacağım galiba...
Yeni TV kumandanız hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanırsınız inşallah
Mi Max3 ün de oranı pek parlak değil ama yine de bir TV kumandası değil yada ben kendimi böyle avutuyorum

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Yeni TV kumandanız hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanırsınız inşallah
Mi Max3 ün de oranı pek parlak değil ama yine de bir TV kumandası değil yada ben kendimi böyle avutuyorum

Hocam, yeni işlemcili tabletlerin en küçük boyutlu ve sim kart girişli olan modellerini araştırmaya başladım. Kayıtsız kullanacağım için, Poco F5 ile birlikte 4+4+4 kombinasyonu ile kullanmaya devam ederim artık...

Belirttiğiniz gibi, cihaz telefon değil, uzaktan kumanda... :D

Üst Alt