Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Pc suite programına bağlandığında ''Android adb'' olarak görünen bir aygıt vardı ama hata veriyordu o da. Bir kaç program indirip usb tanıtmayı denedim fakat olmadı.Tanınmayan bir sürücü durumundadır da sürücüyü elle yükleme yaparız diye ekran görüntüsü istedim ancak şuan hiçbir şekilde telefonu görmemekte en ufak bir durum yok.
MiUsbDriver'ı da görmüyordu telefonum. Poco X3 Pro'nun usb sürücüsü ''Qualcom'' olarak geçiyor sanırsam. Qualcom driver'ı kurduğumda sorunsuz görmeye başladı. Daha sonra dediğiniz MiUsbDriver programını da sorunsuz gördü. Şimdi fasboot programını deneyeceğim.Hocam şuLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirdriver pack'i indirin.
Zipi masaüstüne çıkartın.
MiUsbDriver.exe'ye çift tıklayın cihazı fastboot moda alıp bilgisayara bağlayın.
Bilgisayarın cihazı tanıması lazım.
Ben de öyle tahmin ediyorum. Onun için de Teknik servis kısmına mesaj attım geri dönmelerini bekliyorum şuan. Tamir maliyetiniz ne kadar tuttu bana dm atabilir misiniz acaba ?eMMc arızası olabilir. Mi9'da benzer durumları yaşamıştım. Tamir ettirdim düzeldi.