Yardım Kendiliğinden kapanıp açılıyor.

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
93
Hocam cihaz tr cihazı ise recovery menu ile hard reset yaparsanız sorun düzelir recovery menüye girmek için ses açma tuşu+ güç tuşunu cihaz kapalı konumdayken basılı tutacaksiniz ve recovery 5.0 gelene kadar basacaksınız sonrasında data wipe yapabilirsiniz cihaz sorunsuz açılacaktır donanımsal bir sorun yok ise

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Hocam cihaz tr cihazı ise recovery menu ile hard reset yaparsanız sorun düzelir recovery menüye girmek için ses açma tuşu+ güç tuşunu cihaz kapalı konumdayken basılı tutacaksiniz ve recovery 5.0 gelene kadar basacaksınız sonrasında data wipe yapabilirsiniz cihaz sorunsuz açılacaktır donanımsal bir sorun yok ise

İnşallah girer stock recovery ye. Bu durumu yaşayan cihazların bir kaçı stock reovery ye de girmiyor geri yeniden başlatıp logoya atıyordu denediğimizde.

Ysgramory

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bugra Batın
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
1
Hocam geldi menu şimdi data wipe yapıcam umarım düzelir.

Ysgramory

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bugra Batın
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
1
Düzeldi mi hocam sorun ?
Olmadı malesef. Data wipe yaptıktan sonra işlem başarılı dedi, ardından reboot system yaptım fakat yine aynı şekilde ''Poco'' yazısında bir süre durduktan sonra tekrar kapanıyor cihaz.Mi suite programını indirip bir şeyler denemeye çalıştım fakat bilgisayarım telefonu görmüyor bu seferde.

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Olmadı malesef. Data wipe yaptıktan sonra işlem başarılı dedi, ardından reboot system yaptım fakat yine aynı şekilde ''Poco'' yazısında bir süre durduktan sonra tekrar kapanıyor cihaz.Mi suite programını indirip bir şeyler denemeye çalıştım fakat bilgisayarım telefonu görmüyor bu seferde.

Xiaomitool v2 ile deneyebilirmisiniz birde belki olabilir ancak sanmıyorum iş gene benim dediğime gelecek gibi duruyor.

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
93
Hocam cihazınızda donanımsal bir soru ve büyük ihtimalle garanti servisine vermenizi tavsiye ederim daha fazla uğraşmayın bence

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Hocam cihazınızda donanımsal bir soru ve büyük ihtimalle garanti servisine vermenizi tavsiye ederim daha fazla uğraşmayın bence

Soft brickte neden oluyor hocam ne kadar data wipe yapsanda cihaz logoda kalıyor geçen günü yaşadık biz bunu, bl kilidide kapalıydı cihazın malum arkasını açtık ve edl modda rom yükledik şuan sıkıntı yok ancak bu en son çare. Yani donanımsal sıkıntı yoktu bizim cihazda da.

Ysgramory

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bugra Batın
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
1
Xiaomitool v2 ile deneyebilirmisiniz birde belki olabilir ancak sanmıyorum iş gene benim dediğime gelecek gibi duruyor.
Ben telefonun bl kilidi geçen sene açmak istedim, imei olayından dolayı. Fakat bilgisayar telefonu görmüyordu uğraşmak istemedim daha sürem var diye. Şimdi xiaomitoolv2'yi de indirdim fastboot'a aldım telefonu fakat program görmüyor telefonu. Bl kilidini de bu yüzden açamamıştım geçen sene :D. Bilgisayara nasıl tanıtabilirim telefonu ?

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Ben telefonun bl kilidi geçen sene açmak istedim, imei olayından dolayı. Fakat bilgisayar telefonu görmüyordu uğraşmak istemedim daha sürem var diye. Şimdi xiaomitoolv2'yi de indirdim fastboot'a aldım telefonu fakat program görmüyor telefonu. Bl kilidini de bu yüzden açamamıştım geçen sene :D. Bilgisayara nasıl tanıtabilirim telefonu ?

Fastboot modda telefonu bilgisayara bağladığınız zaman bilgisayarım - sağ tık- yönetten aygıt yöneticisine girip bir ekran görüntüsü atabilirmisiniz hocam ?

Üst Alt