- Adım
- Yasin
- Cihazım
- OnePlus 5
- Meslek
- Uçak Teknisyeni
- Konular
- 11
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Telsiz kullanım ücreti 1.58 TL/ay ve benden alınan para 11 Tl. Yani 7 aylık telsiz kullanım ucreti eder ama yaklaşık 1 aydır Tl yuklememistim. Hem de telsiz kullanım ücretlerinde mesaj geliyor bildiğim kadarıyla. Birde internet kullanımı olarak gorunuyor zaten. Turkcell forumunda 3 4 kişi de bundan şikayetçi fakat forumdaki çok zeki kendini yardımcı destek ekibi zanneden arkadaşlar bunun sebebini 4g ye bağlamış. Demişler kiTelsiz kullanım ücreti kesmiş olabilir genelde uzun süre sonra kontör yükleyince 5-10 tl arası ücret alabiliyor operatörler
"telefonunuzda 4.5G açık ise bu problemi yaşarsınız. 4.5G tamamen IP teknolojisi ile çalışır ve eğer telefonunuzda 4.5G açık ise ve internet paketiniz yoksa mobil veri kapalı olsa bile internet kullanım ücreti yansır."
Bu ne demek arkadaşım ben hayatımda böyle saçmalama görmedim. Sebebini volteye bağlayan bile olmuş. Sanki şuana kadar telefonumda 3g kullaniyordumda 4.5 g ye geçince böyle sorunla karşılaşmışım gibi davranıyorlar. Gencaver mıdır nedir ona mesaj atıyorum müşteri hizmetleri ni ara diyor arıyorum siz kullanmışsınız diyor telefonda hakaret edeceğim suçlu duruma gelecem ya. Birde şöyle bir sorun var forumda adam bu yanıtı çözüm olarak kabul etmiş yarın birgün bu adamdan 10 lira kessen 4G den kestik deseler kabul edecek.