Soru Kazık mı Yedim? YD 2. El 13 Ultra

huseyinekrem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ekrem
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
4
Ben 17 pro max aldım sıfır kutusunun jelatinini ben açtım Kırgız yada Türkmen bir arkadaş getirmisti kontrol amaçlı onla bile ekranda sorun varmı diye kontrol ederek aldım 😀😀😀 cihazı açtım ekrana baktım sonra parayı hesabına attım 😀😀
Sorma ya yıllardır Turuncu - Siyah kılıf arıyorum her kullandığım telefona ama bulamıyordum. En son Galaxy S2 de vardı. Bunun rengi direk aradığım kılıf gibi olunca, başka yerinde de bir sorun göremeyince aklıma gelmedi hiç :D

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
Sorma ya yıllardır Turuncu - Siyah kılıf arıyorum her kullandığım telefona ama bulamıyordum. En son Galaxy S2 de vardı. Bunun rengi direk aradığım kılıf gibi olunca, başka yerinde de bir sorun göremeyince aklıma gelmedi hiç :D
Telefon meraklısı herkes bir kere kaziklanmistir dert etmeyin hocam 😀

lucarth

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
lucarth
Cihazım
xiaomi 13 ultra
Konular
13
server kayıtlı olsa ımeı ucmazdı, hyper os 1 kamera arayuzu daha guzel, 2 ve 3 ıle bence zoom da performans dustu,ben hyper os 1 taiwan kullanıyorum,telefona uygun ekran koruma bulmak zor

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
46
Cihaz çin cihazı fake rom vardır ,olmasa zaten türkce olamaz cihaz.fake rom atıyolar öyle kalıyor. Bootloderin açıksa ve direnç kayıtlı ise güncellemesini kendin yapar imeinde kendin atabilirsin.

BVL-N49 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt