- Adım
- Oflu
- Cihazım
- iPhone 15 Pro M
- Konular
- 498
Çok geçmiş olsun hocam
Hayırdır hocam ne günah işlediniz? Bir namaz kılın isterseniz.Tövbe tövbe.
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Hayırdır hocam ne günah işlediniz? Bir namaz kılın isterseniz.
Ooo halk kahramanı, alırım bir dal.Çok cahil biri olduğunuz belli, size saldırmak yanlış olur bunun yerine bilgilendirmek lazım.
Mühlet ne demektir, ilk olarak bunu anlatmak lazım gelir size. Mühlet, bir işin yapılması ya da bir borcun ödenmesi için verilen süre. Evet neden mühlet olsa duramayacak arkadaş?
Ha sorununuz cahillik değil de ukalalık ise ki öyle görünüyor fakat ben sizi insan yerine koyup cevap veriyorum, size verilecek en iyi cevap uzaklaştırmadır. Onu da ben veremiyorum. HiddeNKinG cantara gereğini yapacaktır.
Güler misin, ağlar mısın? Evet size yapılacak en büyük iyiliği yapıyorum, sizi insan yerine koyuyorum. Biraz da ders vereyimOoo halk kahramanı, alırım bir dal.
Forumda bir mühlet yokmuş arkadaş, foruma, yönetici arkadaşlara borcu var o zaman. Bilmiyordum
Sanıyorum forumdan sıkıldınız ve kendiniz de ayrılmak istemiyor, banlanmak istiyorsunuz. Üyelerimizin arzusu bizim için emirdir. Ancak aklınızda bulunsun. Banlanan üyeler tazminat falan alamıyor. Sonra gelip ağlamayın.Ooo halk kahramanı, alırım bir dal.
Forumda bir mühlet yokmuş arkadaş, foruma, yönetici arkadaşlara borcu var o zaman. Bilmiyordum
Mikrop kapmaması için gerekli önlemler alınmıştır.Çok geçmiş olsun.Dikkat edin mikrop kaptırmayın ayak çok önemli.