Sohbet Kaza Geçirdim Bi Mühlet Yokum

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah

MI 5s Eu Rom

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hayırdır hocam ne günah işlediniz? Bir namaz kılın isterseniz.

Çok cahil biri olduğunuz belli, size saldırmak yanlış olur bunun yerine bilgilendirmek lazım.

Mühlet ne demektir, ilk olarak bunu anlatmak lazım gelir size. Mühlet, bir işin yapılması ya da bir borcun ödenmesi için verilen süre. Evet neden mühlet olsa duramayacak arkadaş?

Ha sorununuz cahillik değil de ukalalık ise ki öyle görünüyor fakat ben sizi insan yerine koyup cevap veriyorum, size verilecek en iyi cevap uzaklaştırmadır. Onu da ben veremiyorum. HiddeNKinG cantara gereğini yapacaktır.

paclix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
paclix
Konular
15
Çok cahil biri olduğunuz belli, size saldırmak yanlış olur bunun yerine bilgilendirmek lazım.

Mühlet ne demektir, ilk olarak bunu anlatmak lazım gelir size. Mühlet, bir işin yapılması ya da bir borcun ödenmesi için verilen süre. Evet neden mühlet olsa duramayacak arkadaş?

Ha sorununuz cahillik değil de ukalalık ise ki öyle görünüyor fakat ben sizi insan yerine koyup cevap veriyorum, size verilecek en iyi cevap uzaklaştırmadır. Onu da ben veremiyorum. HiddeNKinG cantara gereğini yapacaktır.
Ooo halk kahramanı, alırım bir dal.
Forumda bir mühlet yokmuş arkadaş, foruma, yönetici arkadaşlara borcu var o zaman. Bilmiyordum

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Forumda bir mühlet yokmuş arkadaş, foruma, yönetici arkadaşlara borcu var o zaman. Bilmiyordum
Güler misin, ağlar mısın? Evet size yapılacak en büyük iyiliği yapıyorum, sizi insan yerine koyuyorum. Biraz da ders vereyim :D

"Bir işin yapılması ya da bir borcun ödenmesi için verilen süre."

Ya da bağlacını gördünüz mü aradaki? Ya da bağlacının görevi nedir bunu öğrenmeniz lazım. Apaçık cahil olduğunuz ortada :) Ya da bağlacı eşdeğerlik bağlacıdır. Aynı değerde olup da birinin tercih edilmesi gereken iki seçenek arasında kullanılırlar. Bunu da öğrendiğinizi umuyorum. Evet sizin gibi insanlara (insan diyorum aynı türden olabilirsiniz fakat türünüzün özelliklerini taşımadığınız belli) destek olmaya, topluma kazandırmaya çalışıyorum, halk kahramanı diyebilirsiniz :)

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Sanıyorum forumdan sıkıldınız ve kendiniz de ayrılmak istemiyor, banlanmak istiyorsunuz. Üyelerimizin arzusu bizim için emirdir. Ancak aklınızda bulunsun. Banlanan üyeler tazminat falan alamıyor. Sonra gelip ağlamayın.
[doublepost=1509868708,1509868287][/doublepost]Hocam Paclix'in Türkçe dersine şiddetle ihtiyacı var ama galiba yanlış sınıfa girmiş. Buradaki ders sağlık.

Wandeta

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış Aslan
Cihazım
Samsung S2
Konular
22
Çok geçmiş olsun.Dikkat edin mikrop kaptırmayın ayak çok önemli.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek