Yardım Kayıtsız IMEI süresi

Jahn_Star

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil Emre
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI GLOBAL 12.5.6
Telefon Modeli
Redmi Note 9 Pro Max
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar, 2 IMEI'sinde süresi dolan yurtdışı Redmi Note 9 Pro cihazımda SIM2 için IMEI repair yaptım, aynı işlemi kardeşimin cihazına da yapacaktım fakat bootloader kilidini açmamış. Mobil data açılamadığı için BL kilitli durumda yani edl ve eng rom atılmadan IMEI repair işlemi yapamıyorum. Sorum şu ki: yaklaşık 1 ay sonra Kıbrıs'a gideceğim ve orada KKTC SIM ile hesap eşleştirmesi yapıp bootloader 168 saat süresini başlatsam, sonrasında BL kilidini açmak için SIM'e ihtiyaç duyar mı? Bir de sanırım her sene ocak ayında kayıt hakları sıfırlanıyormuş, ocak ayından sonra IMEI'lerin süresi 2*4 ay süresince açılır mı tekrar?

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
12
Bu cihazlar için yeni bir sistem çıktı düşük maliyetle halledilebilecek yetkili hesap olmadan. Bugün yarın netleşir. şuanda cihazlar deneniyor, başarı raporları oluşuyor..
Belli oldu mu tam olarak ?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Mi 11 ultra ve redmi k40 için destek var mı peki ? Bir de nasıl oluyor ne kadar süre veriyor acaba ?
onlar zaten oluyordu mi11ultra direnç ile k40gaming oluyor. Bu olay bootloader açılmayan note 9s note 9 pro mi 10t pro vb. snapdragon işlemciler için geçerli..

Oyla:

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
12
onlar zaten oluyordu mi11ultra direnç ile k40gaming oluyor. Bu olay bootloader açılmayan note 9s note 9 pro mi 10t pro vb. snapdragon işlemciler için geçerli..
Yine uzatma tarzı bir şey değil o zaman bu öyle mi ?

Oyla:

gkhankndmir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11 ultra
Meslek
Güvenlik
Konular
39
konu ile alakası varmıyorum ama birşey sormak istiyorum. Mİ 11 ultram var aldığım adam yıl başından sonra 2 imei de tekrar 4+4 ay kullanabilirsin dedi.
Benim imei Ekim gibi süreleri dolacak Eğer yıl başından sonra imei ler 4+4 şeklinde sıfırlanıyorsa 2 ay flan başka telefonla idare edeceğim. bilginiz var mı bu konuda

Oyla:

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
12
konu ile alakası varmıyorum ama birşey sormak istiyorum. Mİ 11 ultram var aldığım adam yıl başından sonra 2 imei de tekrar 4+4 ay kullanabilirsin dedi.
Benim imei Ekim gibi süreleri dolacak Eğer yıl başından sonra imei ler 4+4 şeklinde sıfırlanıyorsa 2 ay flan başka telefonla idare edeceğim. bilginiz var mı bu konuda
Doğrudur yılbaşında süreler sıfırlanıyor her hat için 4 ay süre veriyor. Ama direnç işlemini bir kere yaptırsanız kafanız rahat olur bence

Oyla:

gkhankndmir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11 ultra
Meslek
Güvenlik
Konular
39
Doğrudur yılbaşında süreler sıfırlanıyor her hat için 4 ay süre veriyor. Ama direnç işlemini bir kere yaptırsanız kafanız rahat olur bence
direnç işi biraz gözümü korkutuyor açıkcası. 2 ay flan başka telefon kullanıp bi 8 ay daha imei kayıtsız kullanasım var.

Oyla:

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
direnç işi biraz gözümü korkutuyor açıkcası. 2 ay flan başka telefon kullanıp bi 8 ay daha imei kayıtsız kullanasım var.
Sonuçta toplamda 16 ay sonra tıkanılıyor.

Bu şekilde 16 ay kullandıktan sonra, telefon yenilemeyecekseniz, direnç'li imei yükletme işlemi yaptırmaya mecbur kalıyorsunuz.

Benim anladığım; dirençli imei işlemini snapdragon işlemcili cihazlara yaptırınca, istikrarlı bir kullanım mümkün oluyor.

Yani istikrarlı kullanım derken; modem yönünden cihazda fonksiyon kayıpları olmuyor. Tabi forumda çeşitli konu başlıklarını okuduğum kadarıyla... Gözümden kaçan hususlar da olabilir.

Oyla:

gkhankndmir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11 ultra
Meslek
Güvenlik
Konular
39
Sonuçta toplamda 16 ay sonra tıkanılıyor.

Bu şekilde 16 ay kullandıktan sonra, telefon yenilemeyecekseniz, direnç'li imei yükletme işlemi yaptırmaya mecbur kalıyorsunuz.

Benim anladığım; dirençli imei işlemini snapdragon işlemcili cihazlara yaptırınca, istikrarlı bir kullanım mümkün oluyor.

Yani istikrarlı kullanım derken; modem yönünden cihazda fonksiyon kayıpları olmuyor. Tabi forumda çeşitli konu başlıklarını okuduğum kadarıyla... Gözümden kaçan hususlar da olabilir.
işçilik doğru yapılırsa hiç bir sorun olmuyor evet ama işçiliğe güvenemiyorum çogu kişinin nfc, kablosuz şarj gibi özellikleri arızalanmış direnç sonrası. bu kötü işçilikten kaynaklı

Oyla:
Üst Alt