Merhaba, bu konu ile alakalı kendi açmış olduğum bir topic var isterseniz bir göz atabilirsiniz.
Aynen söylediğiniz gibi donma, kasma, kitlenme, kapanma problemleri yaşıyordum. Aynı zamanda konuşurken şebeke gidip geldiği için çoğu zaman konusmalarim kesiliyordu.
Bunlarla alakali xoami global firmasına bir mail attım. Bana wipelari yapmamı ve teli fabrika ayarlarına döndürmem gerektiğini söylediler. Yaptım ama sorunlar devam etti.
Ardından BL kilidi açıp miui 9 a geçtim ama bir müddet kullandıktan sonra orda da aynı sorunlar devam etti. Eu rom ve epic rom ile devam etmeme rağmen sorunlar duzelmeyince tekrar 8.5 kararlı atıp deltaya çektiğim arıza videolarının olduğu bir USB bellek ile beraber gönderdim.
10 iş günü sonra tel geldi. Yapılan işlemde genel bakım ve yazılım güncellemesi yazıyordu. Arayıp bilgi aldım cihazın duzeldigini belirttiler.
Pazar gününden beri kullanıyorum. Henüz donma kasma olmadı. Şebeke problemi de olmadı. Şarj esnasında kendi kendine kapanıp açılma dışında sorun yok gibi. Ancak daha önceki rom yuklemelerimden 2-3 gün cihaz stabil çalışıp sonra bozulduğu için şunda bekleme ve takip dönemindeyim. Miui 9 global bekliyorum. Bir de onunla deneyip göreceğim.
Eğer sorun devam ederse aynı şekilde tekrar deltaya göndereceğim. 2.gonderimden sonra da cihaz duzelmezse tüketici mahkemesine ayıplı mal olarak değişim veya iade için dava açma hakkım doğuyor. Davanin sonuçlanması 6 ayı bulabiliyormus ama genelde leh tek karar çıkıyormuş.
Size de geçmiş olsun Allah kimseyi ithalatçı firmanın eline düşürmesin. Bir daha tövbe
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi