Yardım Karşı tarafın sesini ben duyamıyorum

djtata

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taha
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
1
yani garantiye felanmı yollamam gerekiyor hocam ?
Evet note 9s ve note9 pro da kronik sorun reciver sorunu göndereceğiniz servisteki yoğunluk durumuna göre 7 gün ile 20 gün arasında sonuçlanır

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Evet note 9s ve note9 pro da kronik sorun reciver sorunu göndereceğiniz servisteki yoğunluk durumuna göre 7 gün ile 20 gün arasında sonuçlanır
Hocam yanlış yönlendirme yapmayın öyle bir kronik sorun mevcut değil özellikle note 9 proda tek kronik sorunu var bu cihazların oda kameradan toz alması

Cayanshn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cayan
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
2
Merhabalar, redmi note 9 pro kullanıcısıyım 2-3 aydır kullanıyorum ve bir sorunum var karşı karşıya gelen hiç varmı bilmiyorum eğer bu sorun ile karşılaştıysanız yardımcı olursanız sevinirim.

" Birisini aradığımda benim sesim karşı tarafa gidior fakat karşı tarafın sesini ben duyamıyorum yalnız telefon hoparlörümü açınca sesini duyabiliyorum ama normal konuşmada karşı tarafın sesi bana gelmiyor " bu sorun ile karşılaşıp sorunu çözebilen varsa aranızda yardımcı olursa sevinirim.
Aynı sorun bendede vardı telefonu fabrika ayarlarına geri döndürdüm düzeldi ama şimdide hoparlöre alınca ses gitmiyor kronik sorunları olan telefon malesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yanlış yönlendirme yapmayın öyle bir kronik sorun mevcut değil özellikle note 9 proda tek kronik sorunu var bu cihazların oda kameradan toz alması
Sadece kamera değil bu cihazların çoğunda şebeke sorunu ahize sorunu kamera sorunu performans sorunu bazılarında hızlı şarj çalışmıyor bunların hepsi kronik sorundur

HalukYanbul

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Haluk
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
4
aslan568 garantiye felan yollamama gerek kalmadı hocam bu sabah işi çözdüm. Speaker test diye bir uygulama indirdim yaklaşık 3-4 defa ahizeyi test ettim şu an sorunsuz olarak çalışıyor bir problem yaşamadım.

ugucum0202

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
37
aslan568 garantiye felan yollamama gerek kalmadı hocam bu sabah işi çözdüm. Speaker test diye bir uygulama indirdim yaklaşık 3-4 defa ahizeyi test ettim şu an sorunsuz olarak çalışıyor bir problem yaşamadım.
Aynı sorunu yaşadım. Gitti geldi bir hafta çalıştı tekrar gitti. En sonunda tamamen gitti ahize. Denemediğim rom kalmadı. En sonunda servise gönderdim ahize değişti. 4 ay falan oldu sorunsuz kullanıyorum

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
sevindim hocam sizin adınıza bazı arkadaşlar kronik sorun demişler cihazda böyle bir kronik sorun mevcut değil aldırış etmeyin

djtata

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taha
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
1
yanlış yönlendirme yapmıyorum markadan açıklama geldiği zaman görüceksiniz recevier sorunu dediğiniz gibi kamera lensi toz sorunu ve cihazların bazı seri numaraları başlayanlarında kitlenme sorunu var note 9 serisi içinde yeni güncelleme üstünde çalışıyorlar oda yakında çıkıcak donma sorunları için baya takılmalar giderilmiş

Aynı sorunu yaşadım. Gitti geldi bir hafta çalıştı tekrar gitti. En sonunda tamamen gitti ahize. Denemediğim rom kalmadı. En sonunda servise gönderdim ahize değişti. 4 ay falan oldu sorunsuz kullanıyorum
evet dediğiniz gibi güncelleme ve resetleme ile sorun geçiçi düzeliyor recevier alıcısının kesinlikle değişmesi şart

Cayanshn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cayan
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
2
Bal gibide kronik sorunlu telefonlar. Alınan telefonları yarısından fazlasında aynı sorunlar çıkıyorsa kronik sorundur. Üretim hatasıdır donanım hatasıdır.

ugucum0202

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
37
yanlış yönlendirme yapmıyorum markadan açıklama geldiği zaman görüceksiniz recevier sorunu dediğiniz gibi kamera lensi toz sorunu ve cihazların bazı seri numaraları başlayanlarında kitlenme sorunu var note 9 serisi içinde yeni güncelleme üstünde çalışıyorlar oda yakında çıkıcak donma sorunları için baya takılmalar giderilmiş

evet dediğiniz gibi güncelleme ve resetleme ile sorun geçiçi düzeliyor recevier alıcısının kesinlikle değişmesi şart
Onlar ile geçici düzeldi ama dediğim gibi bir gün arama yaparken tamamen kesildi ses. Her türlü miui, aosp, stock rom denedim düzelmedi. Servise ulaştığı gün direk sitemde ahize değişimi gerekiyor diye ibare düşüldü. Kanımca kronik bir sorun olmasa servis aldığı gibi ahize değişimi yapmazdı.

Üst Alt