- Adım
- Uğurcan
- Cihazım
- Xiaomi 15
- Konular
- 45
Redmi 5 Plus için MIUI 11'in Dark Modundan hallice doğru düzgün karanlık tema önerebilecek olan var mı?
forum.miuiturkiye.net
Bunu tavsiye ederimTema - Night Mode v11 Tema
Hem gece modunda hem gündüz modunda çalışan muazzam bir tema Ana ekran duvar kağıdından video wallpaper yarattım kullanmak isteyen indirebilir Video Walpaper Kurulum Kullanmak için custom rom kullanmalısınız. Cihaz hafızasına indirdiğiniz temayı; Ayarlar-Temalar-Daha Fazla Görüntüle - İçe...forum.miuiturkiye.net
Global stabel da olsanız bile custom tema uygulayabilirsiniz. İlk olarak Theme editor pro miui programını Google Play'den indirin Sonra istediğiniz Custom temayı (mtz) İndirin Sonra Programı açın Select theme kısmına girin Ve Browse theme i seçin indirmiş olduğunuz temayı seçin start butonuna tıklayın çıkan şeylere ok basın ve Temalar bölümünde temalarım kısmına girdiğiniz anda custom temayı görürsünüz seçin uygulayın İyi günlerde kullanın (umarım faydalı olur)Hocam tema güzelmiş fakat ben custom rom kullanmıyorum ne yazık ki. Global Stabildeyim ben. Bu durum üzdü. Neyse sağlık olsun yine de teşekkür ederim. En azından custom rom kullananlar için paylaştığınız bu tema bi nevi ön ayak olabilir.
Konuya yazsaydınız keşke hocam bilemedimHocam tema güzelmiş fakat ben custom rom kullanmıyorum ne yazık ki. Global Stabildeyim ben. Bu durum üzdü. Neyse sağlık olsun yine de teşekkür ederim. En azından custom rom kullananlar için paylaştığınız bu tema bi nevi ön ayak olabilir.
Evet uygulayabilirsiniz bu şekilde ama, yarım saat içinde varsayılan temaya geri dönecektir.Global stabel da olsanız bile custom tema uygulayabilirsiniz. İlk olarak Theme editor pro miui programını Google Play'den indirin Sonra istediğiniz Custom temayı (mtz) İndirin Sonra Programı açın Select theme kısmına girin Ve Browse theme i seçin indirmiş olduğunuz temayı seçin start butonuna tıklayın çıkan şeylere ok basın ve Temalar bölümünde temalarım kısmına girdiğiniz anda custom temayı görürsünüz seçin uygulayın İyi günlerde kullanın (umarım faydalı olur)![]()
Evet döner ama birdaha uygularsanız dönmez ben hep öyle yapıyorumEvet uygulayabilirsiniz bu şekilde ama, yarım saat içinde varsayılan temaya geri dönecektir.
Maalesef bu da çözüm olmaz. Henüz çözümü bulunamadıEvet döner ama birdaha uygularsanız dönmez ben hep öyle yapıyorum