Tema Karanlık Tema İstek

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Bunu tavsiye ederim

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
45
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu tavsiye ederim

Hocam tema güzelmiş fakat ben custom rom kullanmıyorum ne yazık ki. Global Stabildeyim ben. Bu durum üzdü. Neyse sağlık olsun yine de teşekkür ederim. En azından custom rom kullananlar için paylaştığınız bu tema bi nevi ön ayak olabilir.

Ferhat_72

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
>Xiaomi 15<
Meslek
Eczane Teknisyeni
Konular
12
Global stabil kararlı sürüm için de mutlaka karanlık Tema vardır onuda bilenler paylaşabilir..

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
151
Hocam tema güzelmiş fakat ben custom rom kullanmıyorum ne yazık ki. Global Stabildeyim ben. Bu durum üzdü. Neyse sağlık olsun yine de teşekkür ederim. En azından custom rom kullananlar için paylaştığınız bu tema bi nevi ön ayak olabilir.
Global stabel da olsanız bile custom tema uygulayabilirsiniz. İlk olarak Theme editor pro miui programını Google Play'den indirin Sonra istediğiniz Custom temayı (mtz) İndirin Sonra Programı açın Select theme kısmına girin Ve Browse theme i seçin indirmiş olduğunuz temayı seçin start butonuna tıklayın çıkan şeylere ok basın ve Temalar bölümünde temalarım kısmına girdiğiniz anda custom temayı görürsünüz seçin uygulayın İyi günlerde kullanın (umarım faydalı olur) :)

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Konuya yazsaydınız keşke hocam bilemedim

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Global stabel da olsanız bile custom tema uygulayabilirsiniz. İlk olarak Theme editor pro miui programını Google Play'den indirin Sonra istediğiniz Custom temayı (mtz) İndirin Sonra Programı açın Select theme kısmına girin Ve Browse theme i seçin indirmiş olduğunuz temayı seçin start butonuna tıklayın çıkan şeylere ok basın ve Temalar bölümünde temalarım kısmına girdiğiniz anda custom temayı görürsünüz seçin uygulayın İyi günlerde kullanın (umarım faydalı olur) :)
Evet uygulayabilirsiniz bu şekilde ama, yarım saat içinde varsayılan temaya geri dönecektir.

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
151

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
45
Şimdi ben anlamadım her yarım saatte bu uygulamayla kullanırsam tema mı seçecem hocam?

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt