Tema Karanlık Tema İstek

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Bende bi an bilemedim hocam kusura bakmayın

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Estağfurullah, markette Jiyan v2 teması var Miui10 karanlık mod uyumlu onu denediniz mi?

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Şimdi ben anlamadım her yarım saatte bu uygulamayla kullanırsam tema mı seçecem hocam?

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayır siz bir deneyin sonra deneyimlerinizi paylaşın lütfen ben kendim denedim oluyor hatta şu an bile custom temadayım global stable de.

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Estağfurullah, markette Jiyan v2 teması var Miui10 karanlık mod uyumlu onu denediniz mi?

Hocam aslında bildirim çekmecesinin de siyah olduğu bir tema istiyorum. Aslına bakarsanız tema mağzasına baktım bi göz gezdirdim. Bildirim çekmecesinin siyah olduğu temalar var ama ikonlar, temanın genel olarak tasarımı falan çok dandik geldi. Custom rom vs. yüklemeden simgelerin orjinal olduğu sadece siyah bir görünüm kazandırmak istedim cihazıma ama bu sanırım pek de mümkün değil. En azından benim istediğim şekilde tema yayınlayan birisi yok tema mağazasında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır siz bir deneyin sonra deneyimlerinizi paylaşın lütfen ben kendim denedim oluyor hatta şu an bile custom temadayım global stable de.

Hocam sizin dediğinizi de denedim bu arada ama Sekko hocamın dediği gibi 30 dakika sonra eski halinde döndü

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Hocam aslında bildirim çekmecesinin de siyah olduğu bir tema istiyorum. Aslına bakarsanız tema mağzasına baktım bi göz gezdirdim. Bildirim çekmecesinin siyah olduğu temalar var ama ikonlar, temanın genel olarak tasarımı falan çok dandik geldi. Custom rom vs. yüklemeden simgelerin orjinal olduğu sadece siyah bir görünüm kazandırmak istedim cihazıma ama bu sanırım pek de mümkün değil. En azından benim istediğim şekilde tema yayınlayan birisi yok tema mağazasında

Hocam sizin dediğinizi de denedim bu arada ama Sekko hocamın dediği gibi 30 dakika sonra eski halinde döndü
Hocam istediğiniz gibi tema bulamıyorsanız istediğiniz gibi tema yapacaksınız buyurun size rehberler hepsi birbirinden kıymetli koyulun yola angel~~

enesyetkin44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
4
Hocam tema mağazasına stock black mode yazın. İlk sıradakini indirip kurun. İkonlarda simgelerde hiçbir değişiklik yok bu temada sadece sistemi karanlık moddaki gibi siyah yapıyor. Tavsiye ederim.

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Hocam tema mağazasına stock black mode yazın. İlk sıradakini indirip kurun. İkonlarda simgelerde hiçbir değişiklik yok bu temada sadece sistemi karanlık moddaki gibi siyah yapıyor. Tavsiye ederim.

Mağazada bulabileceğim adam akıllı en düzgün tema belki de bu olabilir hocam. Şu an kullanıyorum teşekkür ederim öneriniz için

Hocam istediğiniz gibi tema bulamıyorsanız istediğiniz gibi tema yapacaksınız buyurun size rehberler hepsi birbirinden kıymetli koyulun yola angel~~

Hocam inceden bi baktım ama gözüme çok kapsamlı bir süreçmiş gibi geldi. Boş bir vaktimde daha ayrıntılı bakacam hocam teşekkürler :D

Üst Alt