Çözüldü Karanlık moddaki bildirim ekranının arkaplanını beyaz moddaki gibi yapmak?

aslanalperh

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 11 EU
Telefon Modeli
Mi 9 SE
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar aslında başlık herşeyi anlatıyor. Bunu yapabilmenin bir yolu var mı? Karanlık moddada beyaz mod gibi arka planı bulanık hale getirmesini istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

BlacKBl00D

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BlacKBlooD
Cihazım
Xiaomi mi 9 se
Meslek
İT Developer
Konular
24
Hocam merhaba bende mi9se kullancisiyim Global stabil miui 11 kullanıyorum miui 11 eu rom nasil hosunuza gidiyormu bende gecmeyi dusunyorumda bi soylermisiniz icinde baska ne yenilikleri var global stabilden farkli olarak

Oyla:

aslanalperh

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Custom tema olsa ayarlayabiliriz
Hocam o zaman orijinal temayı editlemenin bir yolu var mı? Öyle bir çözüm üretecek. Bugün telefonda bug sonucu oluştu birkaç saniye ve çok hoşuma gitti dark modda o görüntü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam merhaba bende mi9se kullancisiyim Global stabil miui 11 kullanıyorum miui 11 eu rom nasil hosunuza gidiyormu bende gecmeyi dusunyorumda bi soylermisiniz icinde baska ne yenilikleri var global stabilden farkli olarak
Global stabil hiçbir zaman kullanmadım hocam o yüzden kıyas yapamam ama eu romun stabil ve akıcı olduğunu söyleyebilirim.

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Hocam o zaman orijinal temayı editlemenin bir yolu var mı? Öyle bir çözüm üretecek. Bugün telefonda bug sonucu oluştu birkaç saniye ve çok hoşuma gitti dark modda o görüntü.
Orjinal temayı bulabilirsem düzenler gönderirim size

Oyla:

vezzeyf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Mi
Konular
15
Orjinal temayı bulabilirsem düzenler gönderirim size
Peki nasıl yapıldığı hakkında kısa özet bir anlatım yapma durumunuz var mı hocam? Kendimiz de istediğimiz temayı bu şekilde düzenleme imkanına sahip olmuş oluruz.

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Peki nasıl yapıldığı hakkında kısa özet bir anlatım yapma durumunuz var mı hocam? Kendimiz de istediğimiz temayı bu şekilde düzenleme imkanına sahip olmuş oluruz.
Mt manager ile temayı açıp, com.android.systemui içine girip nightmode / res klasörlerinin içindeki drawablexx klasörünün içindeki notification_panel_window_bg.9.png isimli resmi silmeli yada duzenlemelisiniz. Bildirim paneli arkaplanina bu resimdir. Bu ismi verip içine hangi resmi atarsanız da o resim gelecektir

Oyla:

vezzeyf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Mi
Konular
15
Mt manager ile temayı açıp, com.android.systemui içine girip nightmode / res klasörlerinin içindeki drawablexx klasörünün içindeki notification_panel_window_bg.9.png isimli resmi silmeli yada duzenlemelisiniz. Bildirim paneli arkaplanina bu resimdir. Bu ismi verip içine hangi resmi atarsanız da o resim gelecektir
Teşekkür ederim hocam ağzınıza sağlık.

Oyla:

aslanalperh

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
15
Hocam silince otomatik blur yapar mı? Boşa çıkınca uğraşacam.

Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk

Oyla:
Üst Alt