Çözüldü Karanlık moddaki bildirim ekranının arkaplanını beyaz moddaki gibi yapmak?

aslanalperh

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 11 EU
Telefon Modeli
Mi 9 SE
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar aslında başlık herşeyi anlatıyor. Bunu yapabilmenin bir yolu var mı? Karanlık moddada beyaz mod gibi arka planı bulanık hale getirmesini istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

@realycex

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9 SE 128/6
Konular
16
Mt manager ile temayı açıp, com.android.systemui içine girip nightmode / res klasörlerinin içindeki drawablexx klasörünün içindeki notification_panel_window_bg.9.png isimli resmi silmeli yada duzenlemelisiniz. Bildirim paneli arkaplanina bu resimdir. Bu ismi verip içine hangi resmi atarsanız da o resim gelecektir
Hocam hayırlı sabahlar konuyu diriltmek gibi olmasın dediğiniz adresi bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler.

Oyla:

@realycex

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9 SE 128/6
Konular
16
Bulamadıysanız yoktur, varsayılan alıyordur
Tekrardan merhaba hocam. Sisteminin mevcut default teması verdiğim yolda. /system/media/theme/ Ama bunu düzenlememe izin vermiyor. Sizin verdiğiniz temayı indirdim. Kuramadım ve biraz araştırarak 3. Parti bir uygulma ile kurdum. 30-45 dakika arasında tema kendini sıfırlayarak mevcut olan default temaya dönüyor. Sorunun nereden kaynaklandığını anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Hayırlı cumalar.

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Tekrardan merhaba hocam. Sisteminin mevcut default teması verdiğim yolda. /system/media/theme/ Ama bunu düzenlememe izin vermiyor. Sizin verdiğiniz temayı indirdim. Kuramadım ve biraz araştırarak 3. Parti bir uygulma ile kurdum. 30-45 dakika arasında tema kendini sıfırlayarak mevcut olan default temaya dönüyor. Sorunun nereden kaynaklandığını anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Hayırlı cumalar.
Global romdan dolayı. Custom rom kurduğunuzda düzelecektir

Oyla:
Üst Alt