Soru Karaçay Teknoloji hakkında bilgisi olan var mı?

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu
Telefon Modeli
5s
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar arkadaşlar 3 senelik mi 5s kullanımından sonra artık telefonu değiştirmek istedim ve mi 9t almaya karar verdim. Sahibinden de en ucuz 6/128 Karaçay Teknoloji adlı Gaziantep te iş yapan bir firmada buldum. Daha önce buradan alışveriş yapan var mı , güvenilir mi? Açıklama kısmında kaydın kendilerine ait olduğunu ve birebir değişim garantisi veriyorlar.

trky01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Türkay
Cihazım
Mi5 prime
Meslek
Elektrik Mühendisi
Konular
0
trky01, hocam bende f3 8/256 düşünüyorum fakat resmi satışlarda şuan için hala yok. Deneyimlerinizi yazabilir misiniz? + ve - yönlerini? Gerekirse gidip bizzat kendilerinden alacağım, 300km yol bişey değil. Ama kalkıp 4-5 lira bi cihaza para verirken insan tereddüt etmiyor değil.
Şu an eksik yön olarak tanımlayabileceğim bir şey bulamadım. 2017 den beri ios kullanıcısıyım normalde. Şarj konusu beni perişan ettiğinden iosa veda ettim.. Hız ve performans konusunda bir eksiklik göremedim şu an Poco F3 te. Sadece eksiklik olarak iosa kıyasla video çekim performansı diyebilirim. Şu an herhangi bir sorunla karşılaşmadım. 3 gündür elimden düşmüyor.

Oyla:

Bekir33TR

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bekir Can
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Pro
Konular
4
Şu an eksik yön olarak tanımlayabileceğim bir şey bulamadım. 2017 den beri ios kullanıcısıyım normalde. Şarj konusu beni perişan ettiğinden iosa veda ettim.. Hız ve performans konusunda bir eksiklik göremedim şu an Poco F3 te. Sadece eksiklik olarak iosa kıyasla video çekim performansı diyebilirim. Şu an herhangi bir sorunla karşılaşmadım. 3 gündür elimden düşmüyor.
teşekkür ederim hocam, bende xiaomi mi 8 pro dan geçeceğim. imei sorunu varmış sanırım yeni xiaomi modellerde o yüzden garantili almayı düşünüyorum 8/256 modelinin stoğa eklenmesini bekliyorum.

Oyla:

trky01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Türkay
Cihazım
Mi5 prime
Meslek
Elektrik Mühendisi
Konular
0
teşekkür ederim hocam, bende xiaomi mi 8 pro dan geçeceğim. imei sorunu varmış sanırım yeni xiaomi modellerde o yüzden garantili almayı düşünüyorum 8/256 modelinin stoğa eklenmesini bekliyorum.
Twrp sorunu vardır şu an ki gayet normal. Kısa sürede o da çözülür. Android'de neler çözülmüyor ki

Oyla:

ufuksey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ufuk
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Ben de Poco F3 fiyatını görünce ilk kez bu şekilde garantisi olmayan yurt dışı cihaz almayı düşündüm. Poco F3 alırsak IMEI kayıt işlemi nasıl yapılıyor? Herhangi bir riski var mı? Ürün jelatinli kapalı kutu mu geliyor?

Oyla:

Zaferksc78

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sporcu
Konular
38
Kendilerinden (Karaçay Teknoloji) dün POCO X3 NFC modelini sipariş verdim..
Önce Ücret Havale/EFT çalışıyorlar, sonra ürünü kargoya veriyorlar..
Sabah 10 gibi Havaleyi gerçekleştirdim 2 saat sonra Öğle 12 gibi ürünü kargoya teslim ettiler, kargo konusunda gerçekten hızlılar bu konuda kendilerini takdir ettim..
Mesajlara öyle söylendiği gibi geç dönüş yapmadılar, yoğunluktan ötürü bir kaç dakika sonra geri dönüş oldu bazen doğal olarak..
Ve çok ilgili geldiler bana ve çok yardımcı oldular sağolsunlar, sorularıma da kısa öz ve anlaşılır cevaplar aldım..
Garanti konusunda da sorularım oldu kendilerine, Donanımsal ve Teknik bir sorunda Garanti ve Değişim veriyor musunuz diye sordum..
Onlar da Donanımsal ve Teknik bir sorunda 1 HAFTA değişim garantisi veriyoruz dediler..
Cihaz şu an kargoda, Balıkesir'de olduğum için biraz geç ulaşacak elime Cihaz elime ulaşınca herhangi bir sorun olmadığından emin olmak için kontrol edeceğim ve (herhangi bir sorun çıkacağını sanmıyorum ve öyle umuyorum.. sonuçta kimse bozuk ya da sorunlu cihaz satıp itibarını zedeleyip müşteri kaybetmek istemez ve nihayetinde teknoloji şans işi) sorunlu çıkarsa taraflarına geri dönüş sağlayacağım bakalım yaklaşımları nasıl olacak...
Daha fazla uzatmak istemiyorum mesajı, cihaz elime ulaşınca cihaz hakkında ve Karaçay Teknoloji hakkında ki deneyimlerimi tekrardan yazarım konuya..
İyi forumlar herkese...

Oyla:

Zaferksc78

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sporcu
Konular
38
Cihaz bu akşamüstü 17:00 gibi elime ulaştı..
Herhangi bir sorun yok..
En çok dikkatimi çeken Kargonun özenli şekilde paketlenmesiydi.
Malum ülkemizde ki Kargo firmaları ürünleri sağlam ve zararsız şekilde teslim etme konusunda bir hayli sıkıntılılar..
Ama satıcı bunun farkında ki cihazı çok iyi paketlemiş ve sorunsuz olarak tarafıma ulaştırdı..
Kutu içeriği tamdı..
Kılıfı ve 33 Watt lık Orjinal Şarj aleti de içindeydi ve küçük bir hediye de koymuşlar..
Ve satış sonrası desteklerini de takdir ediyorum..
Kısacası çok memnun kaldım firmadan..
Sorusu olan arkadaşlar sorabilirler, elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım..
İyi forumlar herkese...

Oyla:

Yunus 11

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus Emre
Cihazım
poco X3 nfc
Konular
0
Coook güvenilir bir satıcı güzel bir esnaf ben defalarca alışveriş ticaret yaptım kesinlikle guvelinir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizin referansiniz önemli hocam. Bir de Ayyıldız iletişim var yine Antep'te onlardan bir alışverişiniz oldumu?
Ayyıldız da çok güvenilir

Oyla:

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Coook güvenilir bir satıcı güzel bir esnaf ben defalarca alışveriş ticaret yaptım kesinlikle guvelinir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayyıldız da çok güvenilir
Ayyıldız hocam biraz asabi ondan ile de alışveriş yaptım adama soru soruyom aklımda takılan soruları diyo sorma artık istersen kafam kaldırmıyor diyor eyvallah dedim bende

Oyla:

Zaferksc78

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sporcu
Konular
38
Ayyıldız hocam biraz asabi ondan ile de alışveriş yaptım adama soru soruyom aklımda takılan soruları diyo sorma artık istersen kafam kaldırmıyor diyor eyvallah dedim bende
Aynen hocam..
Bende birşey sorup söyledim, daha 2. mesajımda "kardeşim 10 defa yazma gördüm mesajı" diye cevap verdi bana..
Mesajı görüyorsan neden cevap vermiyorsun birşey sormuşum orada...
Nasıl bir mantık anlamadım..
Aman aman ne alışveriş yaparım kendileriyle, ne de ismini anarım..
Bizim de yıllardır ailecek yürüttüğümüz bir iş yerimiz var esnafız ama hiç öyle bir tutum, hareket, söylem ve tavır içinde olmadık şu ana kadar..
Esnaflık gerçekten disiplin, hoşgörü ve saygı isteyen bir olay..
Herkesin yapabileceği bir iş değil yani.

Oyla:
Üst Alt