Bu telefon sayfalar arası geçiş yaparken kendi kendine hesap makinası dosyalar barkod okuyucu galeri giriyor çıkıyor falan karışıyor ortalık sebebi nedir bununCihazınızda Root işlemi yoksa malesef evet uzun süre böyle kalır diye düşünüyorum. Çünkü düzeltecek olsalardı şimdiye çoktan düzeltirlerdi, yapacakları kücük bir güncellemeyle tek bir dosyayı yenilemek ama yapmadılar ve demek ki yapmayacaklar.
Bu telefon sayfalar arası geçiş yaparken kendi kendine hesap makinası dosyalar barkod okuyucu galeri giriyor çıkıyor falan karışıyor ortalık sebebi nedir bunun
Aldım da yüklemiyor buraya. Şimdi diyelim ana menüde sağa cektin birşeye basmadan kendi kendine dokunmaya başlıyor gibi düşün onu açıyor kapıyorsun başka uygulama açıyor kafasına göreHocam kusura bakmayın olayı tam canlandıramadım, olayı video ekran kaydı alma şansınız var mı acaba?
Bu telefon 10 el pubg oynarken ısınmıyordu şimdi 2 el atınca başlıyor yanmaya vallahi pişman olmaya başladımAldım da yüklemiyor buraya. Şimdi diyelim ana menüde sağa cektin birşeye basmadan kendi kendine dokunmaya başlıyor gibi düşün onu açıyor kapıyorsun başka uygulama açıyor kafasına göre
Bende hata veriyor uzerine ykopyalamayi tasimayi silmeyi herseyi denedim olmadi mi9tpro mt managerden denedim rootlu