Çözüldü Kameradan Galeriye geçiş sorunu sonunda çözüldü.

buzkupu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
DK
Cihazım
Mi 9T PRO
Konular
1
Eline sağlık hocam, teşekkürler.

Kesici0247

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
2
Cihazınızda Root işlemi yoksa malesef evet uzun süre böyle kalır diye düşünüyorum. Çünkü düzeltecek olsalardı şimdiye çoktan düzeltirlerdi, yapacakları kücük bir güncellemeyle tek bir dosyayı yenilemek ama yapmadılar ve demek ki yapmayacaklar.
Bu telefon sayfalar arası geçiş yaparken kendi kendine hesap makinası dosyalar barkod okuyucu galeri giriyor çıkıyor falan karışıyor ortalık sebebi nedir bunun

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Bu telefon sayfalar arası geçiş yaparken kendi kendine hesap makinası dosyalar barkod okuyucu galeri giriyor çıkıyor falan karışıyor ortalık sebebi nedir bunun

Hocam kusura bakmayın olayı tam canlandıramadım, olayı video ekran kaydı alma şansınız var mı acaba?

Kesici0247

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
2
Hocam kusura bakmayın olayı tam canlandıramadım, olayı video ekran kaydı alma şansınız var mı acaba?
Aldım da yüklemiyor buraya. Şimdi diyelim ana menüde sağa cektin birşeye basmadan kendi kendine dokunmaya başlıyor gibi düşün onu açıyor kapıyorsun başka uygulama açıyor kafasına göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldım da yüklemiyor buraya. Şimdi diyelim ana menüde sağa cektin birşeye basmadan kendi kendine dokunmaya başlıyor gibi düşün onu açıyor kapıyorsun başka uygulama açıyor kafasına göre
Bu telefon 10 el pubg oynarken ısınmıyordu şimdi 2 el atınca başlıyor yanmaya vallahi pişman olmaya başladım

barbarosmehmet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
s3 neo
Konular
0
merhabalar eu rom var bende galeri videoları oynatmamaya başladı önceden bir sıkıntım yoktu mi videodan açınca sorun yok ama galeriden videoyu oynatmaya çalıştığımda galeri saçmalıyor geri gelmiyor donuyor falan çözümü nedir böyle bir şey yaşayan oldu mu ?

Marmaralix

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi 9t pro
Konular
0
Merhaba foruma yakın zamanda üye oldum. Ben samsung kullanıyorum ama eşime mi 9t pro satın aldım. Ne yazık ki bu kamera sorunundan dolayı pişman oldum. Burada biraz araştırdım kafam çok karıştı. Bendeki sürüm global 11.0.3.0 bu tam olarak ne oluyor diğer sürümlerden farkı ne yardımcı olursanız çok sevinirim.

cierhadin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
Xiaomi Mi9T Pro
Konular
2
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bu surumde hala bu sorun var mi ona göre guncelliycem. Mi9t pro

shritzenn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
furkan
Cihazım
MI9
Konular
0
Aylardır çözemediğim sorunu çözdüm çok teşekkür ederim sağolun cihazım Mi9 global kullanıyorum bu arada.

yapmak isteyenler için root gerek.
Rootlu olan cihazlar, önce yedek alıp, ekteki MediaProvider.apk dosyasını
/system/priv-app/MediaProvider klasörünün içindeki ile değiştirin. (yedek alın,root explorer ile yapabilirsiniz bu işlemleri ben onla yaptım.Bilmiyorsanız çok kurcalamayın da)

Ykpbzn34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yakup
Cihazım
Redminote6pro
Konular
0
Bende hata veriyor uzerine ykopyalamayi tasimayi silmeyi herseyi denedim olmadi mi9tpro mt managerden denedim rootlu

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Bende hata veriyor uzerine ykopyalamayi tasimayi silmeyi herseyi denedim olmadi mi9tpro mt managerden denedim rootlu

Taşıma işleminden sonra izinleri ayarladınız mı, konuda bir kaç yerde özellikle belirtilmiş. Eğer izinleri ayarlamazsanız işlem hata verecektir

Üst Alt