Hocam çok önemli yeniden başlatmada kaldı telefon napmam lazımModülleri magisk üzerinden apk dosyasını da uygulamayı kaldır dediğinizde kalkar. Normal uygulama hocam değişik bir yanı yok![]()
Modül mü yüklemiştinizHocam çok önemli yeniden başlatmada kaldı telefon napmam lazım
Gcam indirdim magisk üzerinden emin değilimModül mü yüklemiştiniz
Twerp açılıyor ordan yapabilir miyim?Modül mü yüklemiştiniz
Şuan hiçbir şeyi sıfırlamayın ben unuttum ama şimdi bir yönetici bilgilendirir sizi magisk üzerinden modül silinebiliyor bekleyin lütfenGcam indirdim magisk üzerinden emin değilim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Twerp açılıyor ordan yapabilir miyim?
Tmm teşekkür ederim bekliyorum hocamŞuan hiçbir şeyi sıfırlamayın ben unuttum ama şimdi bir yönetici bilgilendirir sizi magisk üzerinden modül silinebiliyor bekleyin lütfen
Hocam twrpden modül nasıl siliniyordu ben de merak ettimHocam her zaman yazıyorum cihazınızın ana konusun okuyun diye ?
Gcam kurmak için magisk + modül vs ihtiyaç yok, normal uygulama kurar gibi kuracaksınız...
Linkten apk'yı indirip kurun hocam bu kadar....
Mod - Mi 9T/K20/Mi 9T Pro/K20 Pro Gcam Arşivi
Mi 9T/K20/Mi 9T Pro/K20 Pro Camera2API desteği aktif. Root gerektirmez. Kur çalıştır Urnyx versiyonu MEGA XDA MGC_6.1.021_V2e-fu24_Aux3way_4Lens-04d1-snapcam.apk XDA Kv1.0_6.2.030.apk 8.2019 Yeni versiyon Mod - Mi 9T/K20/Mi 9T Pro/K20 Pro Gcam Arşivi Güncel Arşiv Google Camera Port...forum.miuiturkiye.net
Hocam twrpden modül nasıl siliniyordu ben de merak ettim![]()