Attığım magisk uninstaller dosyasını flaşlaHocam yanlış bişe yapmaktan endişendim napcam tam olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sürümü bilmiyorum ama şurda kalıyorum
Hocam yeni bir konu açmayayım merhaba az önce root ile güvenlik uygulamasını kaldırdım da sanırım xioami önlem almış onun için boot etmedi telefon ben de direkt recoveryi romu kurdum üstüne veri kaybı olmadan sizce hata vs olur mu yoksa temiz kurulum mu yapmalıBen karismiyorum hocam.... Arkadaş bu konuda yardımcı olacak size....
Buglar olabilir sadece. Onun dışında bir şey olmaz.Hocam yeni bir konu açmayayım merhaba az önce root ile güvenlik uygulamasını kaldırdım da sanırım xioami önlem almış onun için boot etmedi telefon ben de direkt recoveryi romu kurdum üstüne veri kaybı olmadan sizce hata vs olur mu yoksa temiz kurulum mu yapmalı
Magiski kaldırmanın en sağlıklı yolu mevcut romunuzu yeniden flashlamaktır. Hiç boşuna uğraşmayın install diyerek romu kurun ve hatta reboot etmeden önce dalvik cache yapın. Böylece kalıntılar temizlenmiş olur ve cihaz daha Stabil çalışır.Hocam yanlış bişe yapmaktan endişendim napcam tam olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sürümü bilmiyorum ama şurda kalıyorum
Ben aklın yolu birdir diye biliyorum hocam. İnşallah yanılmıyorumdur.Koçara hocam 2 sayfa önce yazdım ama itiraz edenler oldu,sanırım 6.veya 7.sayfada direk romu flashlayin denecek onu bekliyorum....
Profiliniz çok güzelmiş hocamBen aklın yolu birdir diye biliyorum hocam. İnşallah yanılmıyorumdur.![]()
Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi
Ben aklın yolu birdir diye biliyorum hocam. İnşallah yanılmıyorumdur.![]()
Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi