Soru Kamera Ve Performans Cihaz Tavsiyesi İstiyorum

Başkentli Müdür

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhan
Cihazım
Mi 13T Pro
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
35
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 14
Telefon Modeli
10t pro
Bootloader Kilidi
Açık
Kendime ve eşim için yeni bir cihaz alacağım oyun vs ile işimiz yok önemli olan kamera ve performans aklımda 11 ve 12 serileri var bunlardan hangisini veya başka ne tavsiye edersiniz.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
11 serisinin işlemcisi sıkıntılı, 12 serisinde kayıt problemi var. ( 12t pro kayıt oluyor ama kamera performansı yeterli değil )
Tavsiyem Xiaomi 13 olur. Kamera ve performans üst düzey, kayıt problemi yok.

Oyla:

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
62
11 serisi alma hepsi ayrı sıkıntılı

Oyla:

Başkentli Müdür

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhan
Cihazım
Mi 13T Pro
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
35
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
11 serisinin işlemcisi sıkıntılı, 12 serisinde kayıt problemi var. ( 12t pro kayıt oluyor ama kamera performansı yeterli değil )
Tavsiyem Xiaomi 13 olur. Kamera ve performans üst düzey, kayıt problemi yok.
Garantili cihaz alacağım mediamrkt vs kredi ile kayıt ile işim yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

11 serisi alma hepsi ayrı sıkıntılı
Bunu bilmek iyi oldu garantili cihaz alacağım tavsiyeniz var mı?

Oyla:

Huseyinilhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Darkblue
Cihazım
mi 14 ultra
Meslek
Bilişim teknoloji
Konular
7
Mi 11t kullandım şuan 11 ultra kullanıyorum her hangi bir sıkıntı donma kasma yaşamadım sadece şunu söylemek istiyorum hangi marka alırsan al o markanın amiral gemisi serisi alın örneğin Xiaomi= mi ultra cihazları Samsung= S ultra cihazları bunlarda asla sorun yaşamazsınız donma kasma olmaz bazı kişiler 4Gb ramli telefon alıp üst düzey performans bekliyor bu başlı başına yanlış şimdiden hayırlı olsun

Oyla:

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
10t pro ve 11 ultra şuan xiaomi 13 ten sonra alınabilecek en iyi telefon diye düşünüyorum

Oyla:

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Garantili cihaz alacağım mediamrkt vs kredi ile kayıt ile işim yok

Bunu bilmek iyi oldu garantili cihaz alacağım tavsiyeniz var mı?
Bütçen nedir, uygun fiyatlı olarak şu iki cihaz iyi; Daha çok performans odaklı F5 öneririm daha çok kamera odaklıysa S21 Fe öneririm. Bütçe sonrası daha farklı bir şeyler de onerebilirim

10t pro ve 11 ultra şuan xiaomi 13 ten sonra alınabilecek en iyi telefon diye düşünüyorum
11 ultra çok kötü kullanmış biri olarak, takoz el ısıtıcısı olarak alınıp kullanilabilir. Özellikleri dolu dolu diye herkes atlıyor bu cihaza aslında alınacak cihaz değil

Oyla:

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Bütçen nedir, uygun fiyatlı olarak şu iki cihaz iyi; Daha çok performans odaklı F5 öneririm daha çok kamera odaklıysa S21 Fe öneririm. Bütçe sonrası daha farklı bir şeyler de onerebilirim

11 ultra çok kötü kullanmış biri olarak, takoz el ısıtıcısı olarak alınıp kullanilabilir. Özellikleri dolu dolu diye herkes atlıyor bu cihaza aslında alınacak cihaz değil
888 den dolayı diyorsunuz değil mi hocam

Oyla:

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Kamera performansı arıyorsanız, kafadan 13 Pro modelini almalısınız. Neden ?

Daha alt modellerde, önceki yıllarda değişik işlemci kullanımları nedeniyle, çok ısınma ve benzeri performans kaybı yaşamanız söz konusu olacaktır.

Oysa 13 Pro modelinde, işlemci 8+ gen 2 ve kamerası da çok çok iyi... Tabi fiyatı da ona göre...

Oyla:

Başkentli Müdür

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhan
Cihazım
Mi 13T Pro
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
35
Mi 11t kullandım şuan 11 ultra kullanıyorum her hangi bir sıkıntı donma kasma yaşamadım sadece şunu söylemek istiyorum hangi marka alırsan al o markanın amiral gemisi serisi alın örneğin Xiaomi= mi ultra cihazları Samsung= S ultra cihazları bunlarda asla sorun yaşamazsınız donma kasma olmaz bazı kişiler 4Gb ramli telefon alıp üst düzey performans bekliyor bu başlı başına yanlış şimdiden hayırlı olsun

Ultra dediğiniz hangi cihazları kasdediyorsunuz tam olarak

normalde 10t pro kullanıyorum fakat hafta içi tatildeyken denizin aşırı yükselmesi ile sahile vuran dalga benim ve eşimin telefonunu denize sürükledi tuzlu suyu yiyince anakartlar gitti

Bütçem ister istemez adam akıllı bir cihaz için 30 bin civarı tabi kredi ile telefon satan yerlerde bulursam 13 seriside olabilir

Kamera performansı arıyorsanız, kafadan 13 Pro modelini almalısınız. Neden ?

Daha alt modellerde, önceki yıllarda değişik işlemci kullanımları nedeniyle, çok ısınma ve benzeri performans kaybı yaşamanız söz konusu olacaktır.

Oysa 13 Pro modelinde, işlemci 8+ gen 2 ve kamerası da çok çok iyi... Tabi fiyatı da ona göre...

13 serisi aklımda fakat kredi ile alacağım için mediamrkt vs gibi yerlerde cihaz yok en azından internette gözükmüyor

Oyla:
Üst Alt