Yardım Kamera performansı nasıl ?

Barth

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Lg G3
Konular
2
Arkadaşlar mi 5s plus mi 5s ve mi note 2 arasından birini alıcam ama kamerası en iyi olanı arıyorum mi 5 s in kamera performansı nası düşük ışıkta ve kamera ayarlar manuel oalrak ayarlanabiliyor mu ?

Selanik01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Sony xperiaz
Konular
10
bende 5s almayı düşünüyorum ancak kararsızım sadece

Oyla:

erkan176

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
mi 6
Meslek
memur
Konular
36
Arkadaşlar mi 5s plus mi 5s ve mi note 2 arasından birini alıcam ama kamerası en iyi olanı arıyorum mi 5 s in kamera performansı nası düşük ışıkta ve kamera ayarlar manuel oalrak ayarlanabiliyor mu ?
kardeş bende mi5 s kullanıyorum kamera çok iyi youtubede kıyaslamalarında gördüğüm kadarıyla mi note 2 ve mi5s plusdan daha iyi . şanslı isen stabil olanıyla güzel günler geçirirsin. tavsiyem 4/ 128 alman bununda sebebi 4/32 var ama 4/64 yok 3/64 var o yüzden eğer 4/32 yeter der isen al karar senin

Oyla:

Selanik01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Sony xperiaz
Konular
10
Oyla:

Barth

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Lg G3
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
mi note 2 kullandınız mı acaba bilginiz var mı birde mi 5s de manuel olarak kamera ayarı yapılıyor mu ?
Mi note 2 kullanmadım ama megapixel olayına takılmayın bu 3 telefon arasında en iyisi mi5s gerek odaklanma gerekse gece çekimi konusunda. Manuel model var evet.

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
parmak izi okuyucusu sorun var mış hepsinde mi aynı sorun var siz herhangi bir sorun yaşadınız mı
Mi5s'lerde parmak izi okuyucusunda sorun yok aslında yazılımsal bir sorun var ve her gelen güncelleme ile daha da düzeliyor.

Oyla:

Barth

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Lg G3
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi note 2 kullanmadım ama megapixel olayına takılmayın bu 3 telefon arasında en iyisi mi5s gerek odaklanma gerekse gece çekimi konusunda. Manuel model var evet.
yok hocam mp den değilde büyük ekran telefon düşünmüyordum ilk başta sonra mi note 2 yine görünce fikrim değişti ya o ya bu derken şimdi inceledim şu siteden bariz fark var belli oluyor

Oyla:

son1nefes

FUAT
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FUAT
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Meslek
Elektronik Teknikeri
Konular
4
parmak izi okuyucusu sorun var mış hepsinde mi aynı sorun var siz herhangi bir sorun yaşadınız mı
Bende ilk aldığımda ilk taramada sorun yaşamıştım ama parmağın bütün kısımlarını okutup kaydettiğimde sorunsuz açılıyor.Son oto güncelleme sinden sonra dahada iyileşti.Şuan sorunsuz kullanıyorum.Kamera konusunda da fiyatının üzerinde performans veriyor ama gece çekimlerinde 4000 tl lik performans beklememek lazım. Gece çekimlerinde manuel ayarla çok daha iyi çekim yapabilirsin.

Oyla:
Üst Alt