- Adım
- Bumin
- Cihazım
- Mi9T
- Konular
- 10
Borç dert için gerekirse nokia 3310 kullanılır birşey diyemem ama normal bir şekilde 8 plus özellik kullanış bakımından tarih oldu diyebiliriz.He illa onu almakta kararlıysan güncellenmemiş versiyonunu bulmalısın ki bari arayüz kasmasın ..Ama iyi kötü sosyal medya vs götürür yinede.Ama ben olsam ne yapar eder üstüne biraz daha ekler ekonomik olarak kendimi zorlaştırmadan ıphone x yada 11 serisine atarım kendimi...Çünkü bu işin satma kısmıda olacak ve x yada 11 i 8 plus a göre daha kolay elden çıkartırsınKardeşler karşı çıkar mısınız bilmem ama, kararımı net verdim demiştim ben SE 2020 kullanmıştım şuan bakıyorumda cidden pişmanım sattığıma, kamerası S21 FE den bile daha iyiydi ciddi diyorum.
Bilmiyorum belki hata belki değil ama araştırdım kamera SE 2020 ile aynıymış ki SE 2020 kullandığım için iPhone 8 Plus alacam Note 11 Pro Plus satınca neredeyse kafa kafaya çözüyorum bu işi tabi biraz fark vererek 256 GB alacam sanırım 3000₺ kadar
Şimdi diyebilirsiniz o telefonun işi bitti alınır mı vs diye.
Sebeplerini sayayım öyle yada böyle 8 Plus satınca daha az değer kaybedecek, güncelliği hemen hemen SE 2020 ile benzer ios 16 da kalmış ama şuan ülkeye baktığımda, hala tek kameralı iPhone 6 Samsung S7 Redmi Note 8 gibi kullanan insanlar varsa iPhone 8 Plus hayli hayli yetecektir ki pubg falan oynamam bi clash of clans var ki onu kaldırır, kamera desen doğruya doğru özellikle ön kamerada Note 11 Pro Plus ı ezer geçer.
Gelelim kullanacağım süreye benim tüm borcun bitmesine ortalama 16 ay kaldı bu ay aşırı mesai yaptım Mayıs maaşı ile dediğim ek hesap kapanıyor kart borcuda yarıdan az kalıyor.
Sanırım benim borç bitmesine yakın SE 4 çıkar o arada borç bitince 8 Plus ı okutur SE 4 alır geçerim.
Tekrar Apple a geçmek istiyorum açıkçası.