Yardım Kamera dalgalanma sorunu...

• Konbuyu başlatan ribac23
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 15
  • Görüntüleme 13K

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Kamera açtığım da fotoğraf modu yada video modu fark etmiyor ekranda dalgalanma oluyor. Mi8 de genel bir sorun mu yoksa güncelleme ile alakalı mı. Başka bu sorunu yaşayan var mı acaba... Bir de buradan konuya resim eklemek istiyorum dosya ekle diyorum ama direk kamera açılıyor dosya konumuna gidecek bir seçenek sunmuyor tarayıcı ile alakalı mı...

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Şu an farklı bir kamera programı ile denedim de sorun yok. Sadece kendi kamera uygulaması ile sorun yapıyor. Ne kadar saçma bir durum anlam veremiyorum. Şu an ikilemde kaldım satayım kurtulayım mi diye iphone 7 ile takas isteyen de var.
Hocam güzelleştirmeyi kapatın ve akıllı kamerayı kapatıp öyle deneyin

Oyla:

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Hocam güzelleştirmeyi kapatın ve akıllı kamerayı kapatıp öyle deneyin
Hocam ikisi de hep kapalı zaten. Kullanmıyorum. Öneriniz için teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yapma abi iphone 7 ile takas yapma bence. sonuç olarak ona da ios 12 geldi ve yakındır güncellemelerle cihazları yavaşlatacaklar yani Xs falan çıkmışken 3 alt model olacak 7 serisi ve bence yeteri kadar uzun süreli olmayacak. Sen mi8 i satsan değerinin çok altında vermen gerekecek. Bana kalırsa rom ile olmuyorsa garantiye göndermek gerekir oradan gelecek cevaba göre önüne bakarsın sende. Şimdi sırf yazılımsal bir sorun var diye kocaman telefondan olma alcağın diğer cihazlarda da problem olacaktır. Aynı dert bende de vardı globale çevirince nispeten düzeldi ama hala kamera lenslerinde bir açı sorunu var. yamuk çekiyor ss atamıyorum şu an ama bir şekilde düzelecektir diye umut ediyorum. İnşallah şu global roma bir güncelleme yapacaklar ve hata düzeltmeleri gelecek o zaman görecez kamerada amiral gemisi performansını
Sagol kardeşim önerin için bende baya ikilemde olduğun için fikir almak istedim. Teşekkür ederim kıymetli fikirlerin için.

Oyla:

musti2307

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa AKIN
Cihazım
Mi8
Meslek
Satın Alma
Konular
14
Hocam ikisi de hep kapalı zaten. Kullanmıyorum. Öneriniz için teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sagol kardeşim önerin için bende baya ikilemde olduğun için fikir almak istedim. Teşekkür ederim kıymetli fikirlerin için.

Her durumda hayırlısı olsun abim sonunda terazide hangisi ağırsa o olsun.

Oyla:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
43
Hangi sürüm mevcut sizde?

Merhaba hocam dün akşam video çekerken bir türlü telefon odaklanma yapamadı ekran bulanık kaldı ve dikey çizgiler oluştu ancak ekrana dokunarak odakladım ve netleştirdim neden olur acaba sürüm 10.0.2.0 global kararlı

Oyla:

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Merhaba hocam dün akşam video çekerken bir türlü telefon odaklanma yapamadı ekran bulanık kaldı ve dikey çizgiler oluştu ancak ekrana dokunarak odakladım ve netleştirdim neden olur acaba sürüm 10.0.2.0 global kararlı
Bu sorun malesef bende de mevcut. özellikle whatsappda çok sıkıntılı. güncelleme ile çözüleceğini umuyorum.

Oyla:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
43
Desenise mi8 in mi var derdin var... O kadar bekledik telefonu a acayip diye ama sorunlar bitmiyor.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt