Yardım Kamera dalgalanma sorunu...

• Konbuyu başlatan ribac23
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 15
  • Görüntüleme 13K

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Kamera açtığım da fotoğraf modu yada video modu fark etmiyor ekranda dalgalanma oluyor. Mi8 de genel bir sorun mu yoksa güncelleme ile alakalı mı. Başka bu sorunu yaşayan var mı acaba... Bir de buradan konuya resim eklemek istiyorum dosya ekle diyorum ama direk kamera açılıyor dosya konumuna gidecek bir seçenek sunmuyor tarayıcı ile alakalı mı...

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Bu konu hakkında son zamanlarda çok şikayet var hocam. Yazılım kaynaklı olma ihtimali yüksek tabi fakat kesin bir şey söylemek doğru olmaz. Güncelleme ile düzelebilir diye düşünüyorum. Sadece kendi kamera uygulamasında mi oluyor yoksa hepsinde mi?

Oyla:

Hicks

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hicks
Cihazım
Mi 8
Konular
15
Yüksek ihtimal florasan ışığı altında oluyordur. Normal...

Oyla:

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yüksek ihtimal florasan ışığı altında oluyordur. Normal...
Hocam aynı ortam da mi 6 ile kıyasladim ama onda olmadı. Mi8 miui 10 yüklü global stabil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu konu hakkında son zamanlarda çok şikayet var hocam. Yazılım kaynaklı olma ihtimali yüksek tabi fakat kesin bir şey söylemek doğru olmaz. Güncelleme ile düzelebilir diye düşünüyorum. Sadece kendi kamera uygulamasında mi oluyor yoksa hepsinde mi?
Farklı program denemedim o an aklıma gelmedi ama bi daha ki sefere başka uygulama da denerim. Zaten her ortam da olmuyor özellikle aydınlatmanin kullanıldığı ışıklı ortam da oluyor.

Miui 10 için böyle bir sorunu rastlamadım
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam benim de şu an sizin kullandığınız sürüm mevcut

Oyla:

musti2307

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa AKIN
Cihazım
Mi8
Meslek
Satın Alma
Konular
14
Hocam aynı problem bende de vardı 8.9.20 beta romdan global kararlıya geçtim. Kamera belirgin düzeldi özellikle düşük ışıkta oluşan kumlanma ve dalgalanma bi hayli azaldı. Bir de birşey sorcam şu açısal bozukluğu farkedeniniz oldu mu abiler ? Aynı görüntüyü mix 2s ve mi8 de çekiyorum ve sanırım lenslerden biri açıyı bozuyor gibi. kısa zamanda ss atıcam bu durumla ilgili.

Oyla:

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Hocam aynı ortam da mi 6 ile kıyasladim ama onda olmadı. Mi8 miui 10 yüklü global stabil.

Farklı program denemedim o an aklıma gelmedi ama bi daha ki sefere başka uygulama da denerim. Zaten her ortam da olmuyor özellikle aydınlatmanin kullanıldığı ışıklı ortam da oluyor.

Hocam benim de şu an sizin kullandığınız sürüm mevcut
Hocam ilk telefonu aldığımda sırf bu yüzden satmak istiyordum. Mi 5s ile kiyasliyordum çok donuyordu. Şimdi ise aynı

Oyla:

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ilk telefonu aldığımda sırf bu yüzden satmak istiyordum. Mi 5s ile kiyasliyordum çok donuyordu. Şimdi ise aynı
Şu an farklı bir kamera programı ile denedim de sorun yok. Sadece kendi kamera uygulaması ile sorun yapıyor. Ne kadar saçma bir durum anlam veremiyorum. Şu an ikilemde kaldım satayım kurtulayım mi diye iphone 7 ile takas isteyen de var.

Oyla:

musti2307

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa AKIN
Cihazım
Mi8
Meslek
Satın Alma
Konular
14
Şu an farklı bir kamera programı ile denedim de sorun yok. Sadece kendi kamera uygulaması ile sorun yapıyor. Ne kadar saçma bir durum anlam veremiyorum. Şu an ikilemde kaldım satayım kurtulayım mi diye iphone 7 ile takas isteyen de var.
yapma abi iphone 7 ile takas yapma bence. sonuç olarak ona da ios 12 geldi ve yakındır güncellemelerle cihazları yavaşlatacaklar yani Xs falan çıkmışken 3 alt model olacak 7 serisi ve bence yeteri kadar uzun süreli olmayacak. Sen mi8 i satsan değerinin çok altında vermen gerekecek. Bana kalırsa rom ile olmuyorsa garantiye göndermek gerekir oradan gelecek cevaba göre önüne bakarsın sende. Şimdi sırf yazılımsal bir sorun var diye kocaman telefondan olma alcağın diğer cihazlarda da problem olacaktır. Aynı dert bende de vardı globale çevirince nispeten düzeldi ama hala kamera lenslerinde bir açı sorunu var. yamuk çekiyor ss atamıyorum şu an ama bir şekilde düzelecektir diye umut ediyorum. İnşallah şu global roma bir güncelleme yapacaklar ve hata düzeltmeleri gelecek o zaman görecez kamerada amiral gemisi performansını

Oyla:
Üst Alt