- Adım
- Mehmet Can
- Cihazım
- Mi Max 2
- Konular
- 28
Bugün telefonu açıp batarya değiştirdim. Bataryam uzun süredir bitmiş sayılırdı. Batarya işlemini yaptım ve kapağı kapadım. Kamerayla fotoğraf cekmem gerekti ve kamera flu çekmeye başladı. Camına ufak bir nokta kadar toz girmiş. Tekardan açtım pamukla temizledim ve emin olmak için kapak yokken fotoğraf çektim. Odaklama çalışıyordu. Kapağı takınca tekrardan flu çekmeye başladı. O kiri nasıl temizleyebilirim acaba?
Fırça,pamuk ve peçete ile denedim olmadı.
Ayrıca farklı bir twrp sürümü yüklemiştim. Wipe yaparken önceki sürümdeki gibi en üstten 4 taneyi yaptım geçtim. Bu yeni sürümde dahili hafıza üçüncü siradaymis. Normalde beşinci sırada olurdu. Uzun süredir yedekleme yapmadığım fotoğraf ve WhatsApp mesajları silindi. Bunları kurtarmanın bir yolu yoktur sanırım
Fırça,pamuk ve peçete ile denedim olmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca farklı bir twrp sürümü yüklemiştim. Wipe yaparken önceki sürümdeki gibi en üstten 4 taneyi yaptım geçtim. Bu yeni sürümde dahili hafıza üçüncü siradaymis. Normalde beşinci sırada olurdu. Uzun süredir yedekleme yapmadığım fotoğraf ve WhatsApp mesajları silindi. Bunları kurtarmanın bir yolu yoktur sanırım
Son düzenleme: