Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sadece aynen diyebiliyorum size. Xiaomi bile tanıtımlarında bunun yazılım desteği ile yapıldığını ortaya koyarken inatla neyi savunmay çalışıyorsunuz acaba? Kamera kötü demedim zaten. Bu fiyata en iyi bu olacağını da söyledim ama inatla kendinizi haklı çıkarma çabasındasınız. Neyse size sadece "aynen aynen" diyebiliyorum. Takılın siz buralarda.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
buda XİAOMİ'NİN KENDİ SİTESİ ve fark ettiyseniz 48mp 'nin yanında yıldız var alta inerseniz en alta bu yıldızın açıklması da orada. Yan iXiaomi bile 48 geçek değil diyor ama siz inatlaşıyorsunuz. Bence siz cevap veremeyince böyle yapıp da karşınızdakini kötülemye çalımayın. Size de ayıracak daha fazla boş vaktim yok. Siz oyalanın buralarda. Kendi yanlışlarınızla.
Aman işte belki anlar diyoruz, ama yok. Kendi aldığı cihaz ya ddünyanın en iyisi olacak. Hayır bende aynı telefonu kullanıyoum kötü demiyorum bu fiyata en iyisi ama 48 de gerçek değil. Anlatamadık gitti ki s10 serisi olsun p30 pro olsun çok daha düşük mp değerlerine sahip ama kalitesi ortada.
Bence rn7 ancak a70 kadar foto cekebiliyor a70 bi tık önde. ama arada 1000 tl fiyat farki oldugu düşünülürse fiyatina gore iyi diyebiliriz.hele kayitsiz 1200 e alinirsa mukemmel gcam ile daha iyi sonuc veriyormus ben denemedim.
Ben a70 aldim kamerasini cok ovuyolardi ama hala kullandigim mi 5 in yanina bile yanasamadi foto kalitesinde. 2016 model mi 5 kadar foto cekemeyen cihaza 2800cok deyip iade ettim.
suan kayıtsız mi 9t pro ya da duz mi9t almayi planliyorum.
9t nin kamerasini test ettim beni tatmin etti pro dahada iyidir heralde kör alim yapacam.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
buda XİAOMİ'NİN KENDİ SİTESİ ve fark ettiyseniz 48mp 'nin yanında yıldız var alta inerseniz en alta bu yıldızın açıklması da orada. Yan iXiaomi bile 48 geçek değil diyor ama siz inatlaşıyorsunuz. Bence siz cevap veremeyince böyle yapıp da karşınızdakini kötülemye çalımayın. Size de ayıracak daha fazla boş vaktim yok. Siz oyalanın buralarda. Kendi yanlışlarınızla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aman işte belki anlar diyoruz, ama yok. Kendi aldığı cihaz ya ddünyanın en iyisi olacak. Hayır bende aynı telefonu kullanıyoum kötü demiyorum bu fiyata en iyisi ama 48 de gerçek değil. Anlatamadık gitti ki s10 serisi olsun p30 pro olsun çok daha düşük mp değerlerine sahip ama kalitesi ortada.
Aors adlı arkadaşın bahsettiği kişi konuyu açan kişi. Konuşmalarınıza dikkat edin. cantara Hocam gerekli uyarının yapılmasını rica ediyorum.
İngilizceniz yoksa buyurun yıldızların çevirisi.
* 48MP ultra net kamera, ana kamera görüntü sensörünün 48 milyon fiziksel piksele sahip olduğunu gösterir. Kamera hem 48MP hem de 12MP fotoğraf modlarında çekim yapabilir. Bazı kıyaslamalar, kamera sensörünü 12MP olarak gösteren modlardan yalnızca birini tespit edebilir. Pro modu derhal 48MP'yi destekleyebiliyor; Fotoğraf modu için destek daha sonra OTA güncellemesi ile mümkün olacak.
* 1,6μm büyük pikseller (4'ü bir arada Süper Piksel), kameranın sensör donanımının 4 pikseli tek bir 1,6μm büyük piksele birleştirebileceğini belirtir.
Zannediyorum konuşmanın tüm tarafları söylemek istediklerini söylediler, bilgilerini aktardılar. Bu aşamadan sonra konu bilgi aktarımı değil tartışma amacıyla devam edecek gibi görünüyor. Konu sahibi arkadaşımız ise konuyu açtıktan sonra sorusuna cevap almak için dahi geri gelmemiş. Özetle konuyu cevaplara açık tutmak sadece tartışmanın büyümesine ve cezai yaptırımlar uygulanmasına neden olacak.