Yardım Kafayı yemek üzereyim!

• Konbuyu başlatan kylt
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 19
  • Görüntüleme 1K

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.0.4.0 global
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Telefonuma dün Masik 9.4 indirecektim twrp ne wipe yaptırıyordu ne rom indiriyordu en sonunda da hafızayı ve SD kartı görmedi. Sinirlendim döndüm globale her şeyi en baştan temizve yapicaktim şimdide twrp inmiyor...
Ben böyle bir şey görmedim tek tuş ile de denedim manuel de denedim ama olmuyor tek tuş twrpde iki hata alıyorum.
Tam hatırlamıyorum hatayı fakat indirmek istediğim bir şeyin boyutu istenenden fazla hatası idi galiba çeviride böyle çıktı.
2. Yazma hatalı hatası
Manuel de deneyince işlemleri yapıyor ama twrp inmiyor press key to shutdown yazısı çıkıyor. Bana en baştan temiz bir şekilde nasıl indirecegimi gösterin cidden sabrın kalmadi artık gece 4 e kadar bu cihazla uğraştım sabah kaltim yok inmiyor twrp cidden yardım gerekiyor.

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Telefonuma dün Masik 9.4 indirecektim twrp ne wipe yaptırıyordu ne rom indiriyordu en sonunda da hafızayı ve SD kartı görmedi. Sinirlendim döndüm globale her şeyi en baştan temizve yapicaktim şimdide twrp inmiyor...
Ben böyle bir şey görmedim tek tuş ile de denedim manuel de denedim ama olmuyor tek tuş twrpde iki hata alıyorum.
Tam hatırlamıyorum hatayı fakat indirmek istediğim bir şeyin boyutu istenenden fazla hatası idi galiba çeviride böyle çıktı.
2. Yazma hatalı hatası
Manuel de deneyince işlemleri yapıyor ama twrp inmiyor press key to shutdown yazısı çıkıyor. Bana en baştan temiz bir şekilde nasıl indirecegimi gösterin cidden sabrın kalmadi artık gece 4 e kadar bu cihazla uğraştım sabah kaltim yok inmiyor twrp cidden yardım gerekiyor.
USB 3.0 portunu kullanıyorsanız,USB 2.0 portunu deneyin,sorununuz büyük ihtimalle çözülür.

Oyla:

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Şu rehbere bi göz atın hocam

Oyla:

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
USB 3.0 portunu kullanıyorsanız,USB 2.0 portunu deneyin,sorununuz büyük ihtimalle çözülür.
Denedim zaten kasamdakiler 2.0 ama bir de dönüştürücü ile denedim. Hatta çok eski bir PC ile de edenedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu rehbere bi göz atın hocam
Bütün driverlar kurulu idi. Yine de olmuyor

Benim bu sorunu çözmem lazım arkadaşlar o kadar risk aldım açtım kilidi bu romda durmak istemiyorum ben siz nasıl yaptınız banda yardımcı olun. Eski bir laptop var ona sıfırdan Windows 7 yükleyeceğim sadece o konudaki driverlar ile denicem ama çözümü varsa söyleyin

Oyla:

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Denedim zaten kasamdakiler 2.0 ama bir de dönüştürücü ile denedim. Hatta çok eski bir PC ile de edenedim

Bütün driverlar kurulu idi. Yine de olmuyor

Benim bu sorunu çözmem lazım arkadaşlar o kadar risk aldım açtım kilidi bu romda durmak istemiyorum ben siz nasıl yaptınız banda yardımcı olun. Eski bir laptop var ona sıfırdan Windows 7 yükleyeceğim sadece o konudaki driverlar ile denicem ama çözümü varsa söyleyin
Hocam ben bu rehbere aynen uyarak kurdum pek bir bilgim olmadan, hata ayıklama modu vs açık mı? Fastboot moda alıp deneyin isterseniz

Oyla:

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Fastbootdw denedim acikkende denedim hepside acikti
Hocam bi yerde bi eksiklik var ama çözemedim,en baştan tekrar bi deneyin tüm driverlerin kurulu,twrpnin cihazla uyumlu olduğunu,hata ayıklama modunun açık olduğunu kesinleştirip tekrar deneyin

Oyla:

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bi yerde bi eksiklik var ama çözemedim,en baştan tekrar bi deneyin tüm driverlerin kurulu,twrpnin cihazla uyumlu olduğunu,hata ayıklama modunun açık olduğunu kesinleştirip tekrar deneyin
Format atıp denicem hangi driverlari kurmak gerekiyor soylermisinjz

Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Aygıt yöneticisinden sürücüleri güncellediniz mi hocam?

Oyla:
Üst Alt