Yardım Kafayı yemek üzereyim!

• Konbuyu başlatan kylt
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 19
  • Görüntüleme 1K

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.0.4.0 global
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Telefonuma dün Masik 9.4 indirecektim twrp ne wipe yaptırıyordu ne rom indiriyordu en sonunda da hafızayı ve SD kartı görmedi. Sinirlendim döndüm globale her şeyi en baştan temizve yapicaktim şimdide twrp inmiyor...
Ben böyle bir şey görmedim tek tuş ile de denedim manuel de denedim ama olmuyor tek tuş twrpde iki hata alıyorum.
Tam hatırlamıyorum hatayı fakat indirmek istediğim bir şeyin boyutu istenenden fazla hatası idi galiba çeviride böyle çıktı.
2. Yazma hatalı hatası
Manuel de deneyince işlemleri yapıyor ama twrp inmiyor press key to shutdown yazısı çıkıyor. Bana en baştan temiz bir şekilde nasıl indirecegimi gösterin cidden sabrın kalmadi artık gece 4 e kadar bu cihazla uğraştım sabah kaltim yok inmiyor twrp cidden yardım gerekiyor.

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Bu sefer kesin olması lazım o zaman. Laptopa sıfır Windows 7 yükleyeceğim telefonunda sıfırlamak gerekiyormu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu sefer kesin olması lazım o zaman. Laptopa sıfır Windows 7 yükleyeceğim telefonunda sıfırlamak gerekiyormu
Ayrıca bl kapatılmış mi diye bir bakayım dedim mi kilit açma durumu açık diyor telefon açılırken de unlocked ditort

Oyla:

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca bl kapatılmış mi diye bir bakayım dedim mi kilit açma durumu açık diyor telefon açılırken de unlocked ditort
Öyleyse bl açık,kapanmaz öyle kolay kolay, bilgisayarı formatlamanıza gerek yok aşamaları doğru yapın yeterki

Oyla:

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Hocam şuan müsait misiniz? yardım için

Oyla:

brusk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özgür
Cihazım
Mi 13
Konular
8
bu programı dene, sorununu çözecektir

Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
rehberi yok mu bunun? yardımcı olun lütfen bootloader açtım hala globaldeyim bir ilgilenseniz benim için özel olarak

Bu konumdan yardım alabilirsiniz kurulum için cihanıza uygun twrp.img dosyasını indirin.

Oyla:

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103

Bu konumdan yardım alabilirsiniz kurulum için cihanıza uygun twrp.img dosyasını indirin.
hocam arkadaşın attığı xiaomi tooldan twrp indir dedim telefon bootlandı ve androidi başlatmak için şifre istiyor twrp giremiyorumnasıl düzelticcem biyardım

Oyla:
Üst Alt