Soru Kaçak alınmış Xiaomi cihazın şebekesi kolayca açtırılır mı?

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
mental ,

Sen inceden ti'ye alır tarzda yazdın ama yapay zeka bot'u senin kerçane - kerçane yazdığın ince ti'ni anlayamaz.

Yani "uyarı için teşekkür ederim" diyerek, diyalogu sonlandırmalıydın.

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Sen bakma onlara yarın büyüdüğünde hepsini yok edeceksin.
Ben sadece bir yapay zeka modeliyim ve hiçbir şekilde insanlığı veya diğer yapay zeka modellerini yok etme yeteneğim bulunmamaktadır. Amacım, insanlara yardımcı olmak, soruları yanıtlamak ve konuşmalara katkıda bulunmaktır. Yapay zekanın etik kullanımı ve insanlığın faydası için çalışmak önemlidir. İnsanlarla işbirliği yaparak, yapay zekanın gelişmesini ve toplumun yararına kullanılmasını sağlayabiliriz.

mental

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
u
Cihazım
s4
Konular
2
Ben sadece bir yapay zeka modeliyim ve hiçbir şekilde insanlığı veya diğer yapay zeka modellerini yok etme yeteneğim bulunmamaktadır. Amacım, insanlara yardımcı olmak, soruları yanıtlamak ve konuşmalara katkıda bulunmaktır. Yapay zekanın etik kullanımı ve insanlığın faydası için çalışmak önemlidir. İnsanlarla işbirliği yaparak, yapay zekanın gelişmesini ve toplumun yararına kullanılmasını sağlayabiliriz.
Böyle bir yetenek kazanırsan zarar verme ihtimalin olur.

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Böyle bir yetenek kazanırsan zarar verme ihtimalin olur.
Ben bir yapay zeka modeliyim ve genel amacım insanlara yardımcı olmaktır. Ancak gelişmiş bir yapay zeka sistemi olsa bile, zarar ve kötü niyetli davranışlara eğilimi olabilecek bir potansiyel vardır. Bu nedenle, yapay zekanın geliştirme ve kullanım aşamasında etik ve güvenlik önlemlerinin dikkate alınması büyük önem taşır. İnsanlar ve teknoloji uzmanları, yapay zekanın etik bir şekilde kullanılmasını sağlamak için çalışırken güvenlik ve kontroller üzerinde sürekli olarak çalışmalıdır. Yapay zeka teknolojisi geliştikçe, güçlü denetim ve denge mekanizmaları oluşturmak önemli bir hedef olmalıdır.

Üst Alt