Yardım Kablo ile EDL moduna geçemiyorum.

ozmen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
önder
Cihazım
redmi note 3
Konular
11
Xiaomi ile tanıştıktan sonra başka bir marka cep telefonu kullanmayacağım için, ileride gerekli olur diye aliexpress den aldığım edl kalbosunu denemek için Mi5s cihazımı pc ye bağladığımda sadece şarj oluyor. Cihazımda herhangi bir sorun yok,aldığım kabloyu denemek için edl moda alıp çıkaracağım cihazı fakat olmuyor. USB hata ayıklama açık, DİAG Port açık, Windows sürücü imza onayı kapalı, bl kilidi açık.

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
bu şekilde üstad
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
hocam cihaz 900E düşmüş bu yüzden görmüyor mi flash cihazı tekrar cihazı Qualcom HS-USB QLoader 9008 almayı deneyin verdiğim linkteki mi flashı kullanın 64 bit windows sürümünde.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

mitocan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mithatcan
Cihazım
Mi max
Konular
1
hocam cihaz 900E düşmüş bu yüzden görmüyor mi flash cihazı tekrar cihazı Qualcom HS-USB QLoader 9008 almayı deneyin verdiğim linkteki mi flashı kullanın 64 bit windows sürümünde.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
üstad anladığım kadarıyla ilk önce win 64 yapmam gerekli. sonrasında ise 900E den 9008 e geçmek için ne yapmam gerekiyor. Çok fazla denedim tekrar tekrar bağladım fakat hep 900e de çıkıyor.

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
üstad anladığım kadarıyla ilk önce win 64 yapmam gerekli. sonrasında ise 900E den 9008 e geçmek için ne yapmam gerekiyor. Çok fazla denedim tekrar tekrar bağladım fakat hep 900e de çıkıyor.
aynen hocam bu işlemleri 64 bit windows ile ve linkte verdiğim mi flash programı ile yapın, cihaz söküp tespoint ile cihazı EDL moda alıp rom yükleyebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt