Yardım K60 Ultra Kurulumu Sorunu

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
Başka bir kamera uygulaması kurup dener misin lmc google kamera gibi
Bana öyle geliyor ki telefonun kameralarında donanımsal sorun oluştu.
Kamera uygulamasında arka kamera açıldığında, arka kamerası mı yoksa lenslermi çekim yapıyor bi bakın ona

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
55
baska bir simle deneyin hcoam bu simle daha once actiginiz icin bu kadar fazla vermistir sureyi
Başka bir simle atıyorum hatunun hattıyla yaptım diyelim ee simi telefondan çıkartmayın diyorlar Hatun telefonuna takinca 168 saat devam edecek mi

Muski

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
RN 12 Pro 4G/5G
Konular
5
Hayır hocam bende eşimin simi üzerinden açtım. İlk işlemde açma kaydı için ve son işlemde mesaj geleceği için sim kartı takılı olması yeterli.

mbak63

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
22
Başka bir simle atıyorum hatunun hattıyla yaptım diyelim ee simi telefondan çıkartmayın diyorlar Hatun telefonuna takinca 168 saat devam edecek mi
devam edecek hocam.ilk kayitta takip sonra cikartin.sonra acacaginiz zamanda takin yeterli.ve hatta baska hatti takmaya gerek yok.kendi hattinizi takip baska numarayla aktiflestiredebilirsnz

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
55

Merhabalar,
K60 Ultra telefonumun kilit açtıktan sonra kurulumunu yaptım.
Kurulumu yaptıktan sonra telefonum 13T Pro oldu.
Kamera çalışmıyor ve 5G çalışmıyor.
3 sn sonra kameradan çıkılıyor diyor.
Kamera kesinlikle açılmıyor.
5G hat kullanıyorum.(Fransa'da olduğum için)
5G görmüyor.

Yeni güncellemede geldiği zaman bunlar düzelir mi ? Yoksa başka bir room atmam lazım.

Attığım ROM :

İlginiz için teşekkür ederim.
İyi çalışmalar dilerim.
Saygılarımla..
22.10.2023 de bi rom paylasmıslar o rumu denedinmi

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

ismetucan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ismet
Cihazım
Redmi K60 Ultra
Konular
2
Hepsini denedim kamera çalışmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10 dolar verdim ordaki room denedim oda çalışmıyor boşuna rom aramayın.
kendinizi heder etmeyin.
hiç bir şekilde kamera çalışmıyor.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21

10 dolar verdim ordaki room denedim oda çalışmıyor boşuna rom aramayın.
kendinizi heder etmeyin.
hiç bir şekilde kamera çalışmıyor.
Kamera sadece çin romunda çalışacak diğer hiç bir romda çalıştıramazsınız zamanınızı boşa harcamayın.
bu cihaz için xiaomi.eu custom rom bile yok. Yapabileceğiniz tek şey çin romunu türkçeleştirmek ve playstore kendiniz manuel olarak kurmaktır
gerçekten bu strese harcanan zamana değmez yurtdışı avrupa global model alın geçin çin ve hindistana özel modellerden uzak durmanızı öneririm.
çin cihazları arasında çok sıkıntılı bir modeli almışsınız geçmiş olsun hocam K60 Ultra globale 13T Pro olarak geldi ama leica kamera ve tamamen farklı sensörler ile geldi belki başka donanımsal farklarda vardır bu yüzden hiç bir 13T Pro rom uyumlu olmaz.

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
55
Kamera sadece çin romunda çalışacak diğer hiç bir romda çalıştıramazsınız zamanınızı boşa harcamayın.
bu cihaz için xiaomi.eu custom rom bile yok. Yapabileceğiniz tek şey çin romunu türkçeleştirmek ve playstore kendiniz manuel olarak kurmaktır
gerçekten bu strese harcanan zamana değmez yurtdışı avrupa global model alın geçin çin ve hindistana özel modellerden uzak durmanızı öneririm.
çin cihazları arasında çok sıkıntılı bir modeli almışsınız geçmiş olsun hocam K60 Ultra globale 13T Pro olarak geldi ama leica kamera ve tamamen farklı sensörler ile geldi belki başka donanımsal farklarda vardır bu yüzden hiç bir 13T Pro rom uyumlu olmaz.
TWRP yokken magiski nasıl yukleyeceğizde tr yapacagız romu orasıda ayrı bir konu.. Çıkar rom böyle telefon öksüz kalmaz da sabır gerekecek..

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
hocam bi uye olun siteye indirme linki oyle cikabilir
Hocam xiaomi.eunun mtk cihazlarar sunduğu özel rom. 10 dolar karşılığı alınabiliyor

xiaomi.eu nun mtk cihazlar için ürettüğü custom romlar arasında k60 ultra var hocam. ama 10 dolar. mediatek cihazların eu romu ücretli maalesef. zaten sayılı cihazlar için var

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
55
Hocam xiaomi.eunun mtk cihazlarar sunduğu özel rom. 10 dolar karşılığı alınabiliyor

xiaomi.eu nun mtk cihazlar için ürettüğü custom romlar arasında k60 ultra var hocam. ama 10 dolar. mediatek cihazların eu romu ücretli maalesef. zaten sayılı cihazlar için var
Adam yukarda o romu aldım diyor ya işe yaramamış.

Üst Alt