Yardım K60 Ultra Kurulumu Sorunu

Muski

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
RN 12 Pro 4G/5G
Konular
5
Hocam bu rom eu rom.Yani bağımsız geliştiriciler tarafından yapılan rom.Mediatek işlemciler için ücretli satılan bir rom. Ondan dolayı bulamıyorsunuz. Bence bu romda kameranın çalışmasının sebebi çin romunu baz alarak geliştirilen bir rom. Çin romunu yükleyipte bir deneseniz. Belki çalışır.

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
55
Şimdi bende de ultra var aynı sorunu yaşayacak gibi gözüküyorum olayın neticesinl mutlaka burdan paylaşta bizde aynı kuyuya düşmeyelim kardeşim

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam mifirm hepsini denedim.
Global rusya taiwan türkiye.
Hepsinde kamera çalışmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burada olanda var buradan indirenler hepsinde kamera çalışmış.
ama linkini bulamadım.
xiaomi.eu custom rom üreten bir topluluk. Sizin cihazınız için ise yapmış olduğu romu ücretli olarak sunuyor. 10$ ödeyerek satın alabilir veya satın almış olan birilerinin sızdırmasını bekleyebilirsiniz.

Daha önce bu tarz durumlarda forum üyesi arkadaşlarımız romu ortaklaşarak almışlardı, diğer k60 ultra kullanıcıları ile iletişime geçerek böyle bir yöntem de deneyebilirsiniz.

Ayrıca konunuz çok ilgisiz bir forum alanına açılmış, ilgili foruma taşıyorum.

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
55
xiaomi.eu custom rom üreten bir topluluk. Sizin cihazınız için ise yapmış olduğu romu ücretli olarak sunuyor. 10$ ödeyerek satın alabilir veya satın almış olan birilerinin sızdırmasını bekleyebilirsiniz.

Daha önce bu tarz durumlarda forum üyesi arkadaşlarımız romu ortaklaşarak almışlardı, diğer k60 ultra kullanıcıları ile iletişime geçerek böyle bir yöntem de deneyebilirsiniz.

Ayrıca konunuz çok ilgisiz bir forum alanına açılmış, ilgili foruma taşıyorum.
Hocam çok iyi fikir bir forum açalım biz satınalma için

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Çin ve hindistan model cihazları satın almamanız gerekiyor bu cihazların donanımı kamera sensörleri ve lensleri bile farklı çin ve hindistan cihazları diğer ülkelere göre farklı band kullanıyor.
kısaca çin ve hindistan model cihazları kullanmak eziyettir hiç birşey doğru düzgün çalışmaz kamera sorunları nfc sorunu şebeke sorunu ve farklı yazılımsal sorunlar yaşatır.
Size bu cihazları satan insanlar herşeyin farkındalar ama parasına bakıyorlar lütfen bunlara prim vermeyin çin ve hindistan cihazlarını satın almayın.

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
55
Çin ve hindistan model cihazları satın almamanız gerekiyor bu cihazların donanımı kamera sensörleri ve lensleri bile farklı çin ve hindistan cihazları diğer ülkelere göre farklı band kullanıyor.
kısaca çin ve hindistan model cihazları kullanmak eziyettir hiç birşey doğru düzgün çalışmaz kamera sorunları nfc sorunu şebeke sorunu ve farklı yazılımsal sorunlar yaşatır.
Size bu cihazları satan insanlar herşeyin farkındalar ama parasına bakıyorlar lütfen bunlara prim vermeyin çin ve hindistan cihazlarını satın almayın.
Eyvallahta hocam kendim için konuşmak gerekirse tr de lens ve band20 farklı ile35000tl ye satılan cihazı 13000e aldım çinden biraz kahır çekmeye razıyım o fark için hint bilmem ama çin için band20 dışında hiç bir problem yaşamadım

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Eyvallahta hocam kendim için konuşmak gerekirse tr de lens ve band20 farklı ile35000tl ye satılan cihazı 13000e aldım çinden biraz kahır çekmeye razıyım o fark için hint bilmem ama çin için band20 dışında hiç bir problem yaşamadım
Size bir xiaomi mağazasına gidip elinizdeki k60 ultra ile xiaomi 13t proyu 15-20 dakika karşılaştırıp incelemenizi öneririm.
14.000 TL xiaomi 13t aldım avrupa cihazı sıfır sıkıntı leica kamera :)
13t pro modelinin piyasası 17-18 bin TL arası.
Türkiye resmi fiyatı ile çin fiyatını karşılaştırmak doğru değil. ben türkiyeden garantili cihaz alın demiyorum sadece avrupa ve global modelleri yurtdışı olarak almanızı öneriyorum.

Son düzenleme:

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
55
Size bir xiaomi mağazasına gidip elinizdeki k60 ultra ile xiaomi 13t proyu 15-20 dakika karşılaştırıp incelemenizi öneririm.
14.000 TL xiaomi 13t aldım avrupa cihazı sıfır sıkıntı leica kamera :)
13t pro modelinin piyasası 17-18 bin TL arası.
Türkiye resmi fiyatı ile çin fiyatını karşılaştırmak doğru değil. ben türkiyeden garantili cihaz alın demiyorum sadece avrupa ve global modelleri yurtdışı olarak almanızı öneriyorum.
Yok haklısın hocam birsey dediğim yok, zaten abi global versiyonunu bulursan biraz üstündede olsa al abi dedim de çinde global bulamadı
Ama dediğim gibi genel olarak hint versiyonları sıkıntılı biraz sanki lakin çin versiyonları baş ağrıtmıyor o kadar bu 3. Çin telefonum biraz tecrübem var sadece telefon yeni olduğu için şuan tr dil noktasında rom ve twrp henuz çıkmadı biraz onada sabredecegiz

Bu arada bl kilit süresine 360 saat verdi hıyarlar mtk bl kilit açmada işe yaramıyor bizzat kendim denedim 🙂

mbak63

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
22
Yok haklısın hocam birsey dediğim yok, zaten abi global versiyonunu bulursan biraz üstündede olsa al abi dedim de çinde global bulamadı
Ama dediğim gibi genel olarak hint versiyonları sıkıntılı biraz sanki lakin çin versiyonları baş ağrıtmıyor o kadar bu 3. Çin telefonum biraz tecrübem var sadece telefon yeni olduğu için şuan tr dil noktasında rom ve twrp henuz çıkmadı biraz onada sabredecegiz

Bu arada bl kilit süresine 360 saat verdi hıyarlar mtk bl kilit açmada işe yaramıyor bizzat kendim denedim 🙂
baska bir simle deneyin hcoam bu simle daha once actiginiz icin bu kadar fazla vermistir sureyi

Üst Alt