Soru K60 a F5 Pro romu atmak

MustafaMiui

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Konular
13
Nasıl rom attın ciaza benim k60 twrp kurulumunda bilgisayar baglandiğini göstersede program açılınca gömüyodu mi kilidide geliştirici seçeneklerde görünmüyor açamadim bazıları cihaz açılinca üsteki kilidin açık olması yeterli diyor ama programı açinca cihazım görünmüyor oysaki mi kilit olayı hariç adım adım yapmıştır twrp kurulumunun
Öncelikle hiçbir sorumluluk kabul etmediğimi belirtmeliyim. Ben sadece kendi yaptığım işlemleri size anlatacağım. Ayrıca bu işlem sonrası bütün bilgileriniz silinecektir. Cihazını yedeklediğinizden emin olunuz. Cihazınızın Bootloader Kilidi açıksa mifirm sitesinden cihazınızın modeline uygun son yayınlanan eu stable romun zip dosyasını bilgisayarınıza indiriyorsunuz. Cihazınız Redmi K60 yada Poco F5 Pro ise model kodu mondrian. Daha sonra telefonunuzun ses kısma ve güç tuşlarına birlikte basarak fastboot ekranına alıp şarj kablosu ile bilgisayarınıza bağlıyorsunuz. Tabii ki burada telefonunuza bilgisayarınızdan işlem yapabilmek için, bilgisayarınızda gerekli olan programların yüklü olması gereklidir. Yani telefonunuz bilgisayarınıza bağlı iken bilgisayarınızdan Aygıt Yöneticisine girdiğinizde telefonunuzun Android Bootloader İnterface olarak gözükmesi gerekiyor. Son olarak indirdiğiniz klasöre girip alttan ikinci seçenek yani windows fastboot first install with data format bat olanı yönetici olarak çalıştırıyorsunuz ve hiç bir yere dokunmuyorsunuz. Yaklaşık 5 dakika içinde cihazınız yeniden başlayacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öncelikle hiçbir sorumluluk kabul etmediğimi belirtmeliyim. Ben sadece kendi yaptığım işlemleri size anlatacağım. Ayrıca bu işlem sonrası bütün bilgileriniz silinecektir. Cihazınızı yedeklediğinizden emin olunuz. İlk olarak cihazınızın Bootloader Kilidi açıksa mifirm sitesinden cihazınızın modeline uygun olarak son yayınlanan eu stable romun zip dosyasını bilgisayarınıza indiriyorsunuz. Cihazınız eğer Redmi K60 yada Poco F5 Pro ise model kodu mondrian. Daha sonra telefonunuzun ses kısma ve güç tuşlarına birlikte basarak fastboot ekranına alıp şarj kablosu ile bilgisayarınıza bağlıyorsunuz. Tabii ki burada bilgisayarınız ile telefonunuzdan işlem yapabilmek için, bilgisayarınızda gerekli olan programların yüklü olması gereklidir. Yani telefonunuz bilgisayarınıza bağlı iken bilgisayarınızdan Aygıt Yöneticisine girdiğinizde telefonunuzun Android Bootloader Interface olarak gözükmesi gerekiyor. Son olarak indirdiğiniz klasöre girip alttan ikinci seçenek yani windows fastboot first install with data format bat olanı yönetici olarak çalıştırıyorsunuz ve hiçbir yere dokunmuyorsunuz. Yaklaşık 5 dakika içinde cihazınız yeniden başlayacaktır.

Son düzenleme:
Üst Alt