Soru K60 a F5 Pro romu atmak

MustafaMiui

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Konular
13
Redmi K60 cihazıma fastboot ile MIUI 14.0.26.0 EU ROM yükledim. Artık cihaz ismi Poco F5 Pro yazıyor bunun bir yarar yada zararı var mıdır? Çünkü CPU X uygulamasında bataryam 5160 mAh olarak gözüküyor. Normalde K60 5500 mAh iken F5 Pro 5160 mAh kapasiteye sahip

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
İkisi aynı cihaz, birisi Çin versiyonunun ismi diğeri global versiyon. Zararı olmaz.

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Sıkıntı olmaz. Bende de k50 var global rom yüklü. Detaylarda farklı gösterebilir sizin cihazda ama kullanımda neyse odur.

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Global cihaz olan Poco F5 Pro modelinde; 4g band 20 var.

Ancak K60 modelinde 4g band 20 yok.

K60 model telefona Poco F5 Pro yazılımını yükledi diyelim. Band 20 açılacak mı ?

Şöyle de bir link bırakayım. Bu link 'teki mesaj sahibinin üzerinden görüşlerinizi alayım ;

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Global cihaz olan Poco F5 Pro modelinde; 4g band 20 var.

Ancak K60 modelinde 4g band 20 yok.

K60 model telefona Poco F5 Pro yazılımını yükledi diyelim. Band 20 açılacak mı ?

Şöyle de bir link bırakayım. Bu link 'teki mesaj sahibinin üzerinden görüşlerinizi alayım ;
Hayır açılmayacak. Orada yazılan Band 20 değil, farklı Bandlar için geçerli. Band 20'nin donanımsal olarak bulunması gereli, yazılımsal olarak açamazsınız.

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Eu tarzı romlarda sorun olmaz ama resmi bir rom yüklersen tel cortlar çünkü bazı özellikleri farklı ve eu rom gibi özel ayarı yok hata vericektir

Son düzenleme:

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Eu tarzı romlarda sorun olmaz ama resmi bir rom yüklersen tel cortlar çünkü bazı özellikleri farklı ve eu rom gibi özel ayarı yok hata vericektir

Hocam ydışı satanlar k60 a zaten resmi global f5 pro romu atıyorlar kaydını hazır yapıp halledip satışa sunuyorlar. Hiçbir sorun olmuyor. Eu romda atar, resmi globalde. Telefon cortlamıyor. Band 20 olayını zaten yukarıda sevgili cantara hocam açıkladı. Sadece ayarlarda batarya kapasitesi farklı görünebilir oda sorun değil cihaz neyse onu kullanır. Nasılki benim çin cihaz k50 gaming global romda poco f4 gt olarak görünüyorsa ama çin varyantsa bunda da ayarlarda ufak farklar görünür.

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Hayır açılmayacak. Orada yazılan Band 20 değil, farklı Bandlar için geçerli. Band 20'nin donanımsal olarak bulunması gereli, yazılımsal olarak açamazsınız.
Bu detayı netleştirdiğiniz için teşekkürler.

K60 satın alıp, Poco F5 Pro 'ya dönüştürürüm diyenler, K60 telefonlarında 4g band 20'nin açılmayacağını bilerek satın almalıdır.

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Bu detayı netleştirdiğiniz için teşekkürler.

K60 satın alıp, Poco F5 Pro 'ya dönüştürürüm diyenler, K60 telefonlarında 4g band 20'nin açılmayacağını bilerek satın almalıdır.

Attığınız konuda bir arkadaşta olayın donanımsal olduğunu yazmıştı. O yüzden burada tekrar belirtmek istemedim. Ama olay aynen böyle.

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam ydışı satanlar k60 a zaten resmi global f5 pro romu atıyorlar kaydını hazır yapıp halledip satışa sunuyorlar. Hiçbir sorun olmuyor. Eu romda atar, resmi globalde. Telefon cortlamıyor. Band 20 olayını zaten yukarıda sevgili cantara hocam açıkladı. Sadece ayarlarda batarya kapasitesi farklı görünebilir oda sorun değil cihaz neyse onu kullanır. Nasılki benim çin cihaz k50 gaming global romda poco f4 gt olarak görünüyorsa ama çin varyantsa bunda da ayarlarda ufak farklar görünür.
bunu bilmiyordum iyiymiş o zaman sevdim sevdim yenir 😁

Üst Alt