Ben geçiş yaptım hocam. Bir sıkıntı olmadı. New vietsub seçeneği ileHint romu üzerinden geçiş yapamıyoruz degilmi
Knk nasıl yaptın bende vietsuba gecicem de bı kac kişiye sordum çin romuna geçmeden olmuyor demiştiBen geçiş yaptım hocam. Bir sıkıntı olmadı. New vietsub seçeneği ile
Benim cihaz geçti hocam.Knk nasıl yaptın bende vietsuba gecicem de bı kac kişiye sordum çin romuna geçmeden olmuyor demişti
Son güncellemeden New vietsub kurabilirsinizönce dowland yazanı kurucaz sonra mı güncelleme yazanları kurucaz yoksa son güncellemeyi kursam yeterli olurmu
Sa hocam dosyayı indirdim teli fastboot moda alıp açtım programi fkt herhangi bir şey olmuyor yardımcı olur musunuzDaha yeni yükleme yaptım. Çok basit. Fastboot Mode alın. İlk yükleme için New wietsub Bat dosyasını çalıştırınız. Telefonu kablo ile bağlayın. Herhangi bir tuşa basın yükleme başlayacaktır. açılana kadar bekleyin.
Sorun nedir?Sa hocam dosyayı indirdim teli fastboot moda alıp açtım programi fkt herhangi bir şey olmuyor yardımcı olur musunuz