Soru K20 proda şebeke sorunu

siluet_75

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Resul
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Yeni IMEI atılmış k20 pro aldım şebeke sorunu yaşamaya başladım, özellikle çoğu yerde 4.5 g çekmiyor mobil verinin olduğu simgesinde (e) harfi var net çekmiyor haliyle, yardımcı olabilecek arkadaş var mı

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Max 2 mi, Max 3 mü bu sefer?8=)haha--haha--

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Gözlerim iyileşti üstadım bi K20Pro deniyim dedim elimde patladı yaşadığım en iyi deneyime geri döneceğim bu gidişle üzülerek

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Birazdan güncelleme sorununu gidermek için Lazyflasher deneyeceğim üstadlar ne der bu duruma acaba

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Kısa ve net cevap vereyim Zenex üstad 3000 küsür lira bi cihaza para verince üst sağ tarafta 4g yazısını görmek istiyor insan gerisi h+ olan yerlerde en fazla 10 mbit hız alabildim 4g olunca bu 80 mbit civarına çıkıyor işin özü Global olmayan cihaz alırda benim gibi Türk Telekom hattı takarsanız sinir krizi geçirmeniz mümkün

3000 lira telefona vermeyi göze alsam 10 lira da Turkcell'e verip adam gibi internet kullanmayı da göze alırdım herhalde... Neyse ki fakirim de böyle dertlerim yok :D

Küçük bir bilgi de ekleyeyim. 3G+ ile Band 20'nin 4G hızlarından daha yüksek hızlar alırsınız. Yani 3G+ ile 20 mbit hız aldığınız yerde Band 20 varsa 4G yazar ancak 5-6 mbit hıza ulaşır. Band 20 kullanmaktansa 3g+ kullanmak çok çok daha iyidir. Tek eksisi volte, vowifi vb. 4G servislerine erişemezsiniz ki zaten Türktelekomda bu servisler olsa da yok hükmünde.

Sizin sorununuz telefon değil Türktelekom gibi görünüyor.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Kısa ve net cevap vereyim Zenex üstad 3000 küsür lira bi cihaza para verince üst sağ tarafta 4g yazısını görmek istiyor insan gerisi h+ olan yerlerde en fazla 10 mbit hız alabildim 4g olunca bu 80 mbit civarına çıkıyor işin özü Global olmayan cihaz alırda benim gibi Türk Telekom hattı takarsanız sinir krizi geçirmeniz mümkün

Peki ben son kez bunları anlatıyım.

Band20 en geniş kapsama alanı ve en düşük hız sunan 4g bandıdır.

Band20 olmayınca cihaz çekmez önermesi yanlıştır. Cihaz çeker. 4g de çeker başka 4g bandları vardır.

Band20 diğer 4g bandları arasında en düşük hız sunan banddır.

3g nin banlarından da daha düşüktür hızı.

Yani band20 nin olmaması bir - değil, tam aksine + dır. 3g den bile düşük hızda internet kullanıp sağ üstte 4g yi görüp bak 4g kullanıyorum demek istiyorsanız o durum farklı tabiki.

Benim elimde mi6x var, çin cihazı, band20 yok. Operatörüm turktelekom. Sorunsuz 4g görüyorum her yerde. Ben neden görüyorum?

Umarım bu mesajım band20 muhabbetlerine son noktayı koymaya yetiyordur.

Oyla:

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Peki ben son kez bunları anlatıyım.

Band20 en geniş kapsama alanı ve en düşük hız sunan 4g bandıdır.

Band20 olmayınca cihaz çekmez önermesi yanlıştır. Cihaz çeker. 4g de çeker başka 4g bandları vardır.

Band20 diğer 4g bandları arasında en düşük hız sunan banddır.

3g nin banlarından da daha düşüktür hızı.

Yani band20 nin olmaması bir - değil, tam aksine + dır. 3g den bile düşük hızda internet kullanıp sağ üstte 4g yi görüp bak 4g kullanıyorum demek istiyorsanız o durum farklı tabiki.

Benim elimde mi6x var, çin cihazı, band20 yok. Operatörüm turktelekom. Sorunsuz 4g görüyorum her yerde. Ben neden görüyorum?

Umarım bu mesajım band20 muhabbetlerine son noktayı koymaya yetiyordur.
Söylediğinize katılmamak elde değil tabiki boşuna üstad demiyorum fakat benim derdim band20 değil aslına bakarsanız cihazı bir türlü güncelleyemiyirum

MI PAD 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
3000 lira telefona vermeyi göze alsam 10 lira da Turkcell'e verip adam gibi internet kullanmayı da göze alırdım herhalde... Neyse ki fakirim de böyle dertlerim yok :D

Küçük bir bilgi de ekleyeyim. 3G+ ile Band 20'nin 4G hızlarından daha yüksek hızlar alırsınız. Yani 3G+ ile 20 mbit hız aldığınız yerde Band 20 varsa 4G yazar ancak 5-6 mbit hıza ulaşır. Band 20 kullanmaktansa 3g+ kullanmak çok çok daha iyidir. Tek eksisi volte, vowifi vb. 4G servislerine erişemezsiniz ki zaten Türktelekomda bu servisler olsa da yok hükmünde.

Sizin sorununuz telefon değil Türktelekom gibi görünüyor.
Zenex üstadıma verdiğim cevabı aynen sizin içinde söylemiş olayım hocam

Oyla:

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Güncellerken verdiği hata nedir?
Sürekli eset atıp Twrp ye dönüyordu sonunda tam olarak bozdum cihazı şimdi hiç açılmıyor şarja taktım hiç bir hareket yok :( hiç hayat belirtisi yok üstad

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Sürekli eset atıp Twrp ye dönüyordu sonunda tam olarak bozdum cihazı şimdi hiç açılmıyor şarja taktım hiç bir hareket yok :( hiç hayat belirtisi yok üstad

Geçmiş olsun hocam, cihazın beni göresi gelmiş :) Pc ye bağladığınızda aygıt bağlanma sesi geliyor mu?

Oyla:
Üst Alt