Yardım K20 Pro Sürüm Önerisi

pesimist27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yakup
Cihazım
K20 Pro
Konular
6
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır apple kullanıyordum ve artık android dünyasına geçtim. En son android kullandığımda yeni çıkan G3 kullanıyordum o derece uzağım. Bugün k20 pro siparişi verdim ve inşallah 2 güne elime ulaşacak.

Çok fazla sayıda rom eu global yazıları ve olayları dönüyor hiç birini anlamıyorum. Tabi ki işletim sistemini sürümünü değiştirdiğimizi biliyorum ama hangisi iyidir hangisi kötüdür nasıl yapılır hiç bilmiyorum. Bilgisayarla aram çok iyidir eğer çok bilgi istemeyen bir olaysa bir işlemse yapabileceğime inanıyorum.

Cihaz eu şeklinde elime ulaşacak ve malum yolla imeili olacak. Öncelikle ne yapmam lazım? Çok fazla konu var hangisinden neye başlayacağımı bilmiyorum.

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Teşekkürler yardımlarınız için, anladığım kadarıyla mi flash ile global rom kurunca şu anda telefonda bulunan hersey gidecek (twrp ve root dahil zaten gitsin istiyorum ) telefon üzerinden fabrika ayarlarına dönmezsem otomatik güncelleme ile uzun süre imei vs sorunu yaşamadan mutlu mesut (inşallah) bir telefon kullanımı yaşarım.

Aynen söylediğiniz gibi hocam.

Oyla:

Ordan Geçenbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
K20 PRO
Konular
24
Aynen söylediğiniz gibi hocam.
Teşekkürler. Bl kilidi açık olduğu sürece mi flash ile miroom,eu, global vs istisnasız istediğim romu istediğim kadar atabilir miyim? Mesela denemek için eski sürüm veya yeni sürüm. Mi 11 den 10 a geçmek veya tam tersi.

Oyla:

dadaloglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Android 9.0
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
9
Dostum imei işlemi malum yollarla yaptıracaksan eğer telefon aldığın gibi sıfır halinde olarak dönüşecek yeni baştan herşeyi yapacaksın çünkü bende 15 gün gibi normal kullandım imei atılınca silbaştan telefonu ayarladım haha-- hiçbir bir sıkıntı olmadı Çek'im filan düşmedi..
Telefonun sıfırlandığını biliyorum zaten bir çok Xiaomi model kullandım.
Bazıları şebeke de problem yaşamış K20 pro da ona istinaden dedim. Sanırım o da yanlış işlem yüzünden olmuş dostum.
8 süre var şimdi yapmam zaten :)

Oyla:
Üst Alt