Yardım K20 Pro Sürüm Önerisi

pesimist27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yakup
Cihazım
K20 Pro
Konular
6
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır apple kullanıyordum ve artık android dünyasına geçtim. En son android kullandığımda yeni çıkan G3 kullanıyordum o derece uzağım. Bugün k20 pro siparişi verdim ve inşallah 2 güne elime ulaşacak.

Çok fazla sayıda rom eu global yazıları ve olayları dönüyor hiç birini anlamıyorum. Tabi ki işletim sistemini sürümünü değiştirdiğimizi biliyorum ama hangisi iyidir hangisi kötüdür nasıl yapılır hiç bilmiyorum. Bilgisayarla aram çok iyidir eğer çok bilgi istemeyen bir olaysa bir işlemse yapabileceğime inanıyorum.

Cihaz eu şeklinde elime ulaşacak ve malum yolla imeili olacak. Öncelikle ne yapmam lazım? Çok fazla konu var hangisinden neye başlayacağımı bilmiyorum.

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Öncelikle cihazınız hayırlı olsun.MIUI arayüzü şuan geçiş döneminde.Yeni sürümün Ekim ayının ortalarında gelmesi bekleniyor.Bu süre zarfında global stabil sürümü kullanıp forumdaki cihazınız ile ilgili konuları diğer kullanıcıların yorumlarını inceleyebilirsiniz.Alır almaz ne yüklesem telaşına hiç gerek yok.

Oyla:

pesimist27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yakup
Cihazım
K20 Pro
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle cihazınız hayırlı olsun.MIUI arayüzü şuan geçiş döneminde.Yeni sürümün Ekim ayının ortalarında gelmesi bekleniyor.Bu süre zarfında global stabil sürümü kullanıp forumdaki cihazınız ile ilgili konuları diğer kullanıcıların yorumlarını inceleyebilirsiniz.Alır almaz ne yüklesem telaşına hiç gerek yok.

Teşekkür ederim. Yani cihazı geldiği gibi kullanıp daha sonradan stabil bir sürüm bulup ona mı geçmeliyim? Çünkü bazı arkadaşlar genellikle k20 kullananlar kendi içinde gelen sürümle çok sorun yaşandığını söylemişlerdi ve bunu rom değiştirerek çözdük diyorlardı bende o yüzden hangisine geçsem diye fikir alayım dedim.

Oyla:

dadaloglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Android 9.0
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
9
Teşekkür ederim. Yani cihazı geldiği gibi kullanıp daha sonradan stabil bir sürüm bulup ona mı geçmeliyim? Çünkü bazı arkadaşlar genellikle k20 kullananlar kendi içinde gelen sürümle çok sorun yaşandığını söylemişlerdi ve bunu rom değiştirerek çözdük diyorlardı bende o yüzden hangisine geçsem diye fikir alayım dedim.
Bende yeni aldım ve Global 10.3.3 Kararlı kullanıyorum.
Hiç bir sorunla da karşılaşmadım.
Özellikle şebeke konusunda endişelerim vardı ama sorun yok çok şükür.
Sadece arama ve sms uygulaması bana yabancı geldi ona da almıştım ama uzun yıllar Xiaomi kullandığım için.
Tabii imei daha yaptıtmadığım için size hangi sürümle geleceğini bilemiyoruz henüz ama endişelenmeyin.

Oyla:

Macoo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Macit
Cihazım
Mi 9
Konular
9
Bende yeni aldım ve Global 10.3.3 Kararlı kullanıyorum.
Hiç bir sorunla da karşılaşmadım.
Özellikle şebeke konusunda endişelerim vardı ama sorun yok çok şükür.
Sadece arama ve sms uygulaması bana yabancı geldi ona da almıştım ama uzun yıllar Xiaomi kullandığım için.
Tabii imei daha yaptıtmadığım için size hangi sürümle geleceğini bilemiyoruz henüz ama endişelenmeyin.
Dostum imei işlemi malum yollarla yaptıracaksan eğer telefon aldığın gibi sıfır halinde olarak dönüşecek yeni baştan herşeyi yapacaksın çünkü bende 15 gün gibi normal kullandım imei atılınca silbaştan telefonu ayarladım haha-- hiçbir bir sıkıntı olmadı Çek'im filan düşmedi..

Oyla:

Ordan Geçenbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
K20 PRO
Konular
24
Pendroz hocam ben eu romdayim globale geçmek istiyorum ama miui 11 çıkacak diye beklesem mi acaba? Bankacılık vs çok uygulama olduğu için tekrar tekrar yüklemek istemiyorum. Stabil olarak ne kadar sürede k20 prolar için çıkar. Uzun surecekse 10 global stabil indireyim diyorum.

Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Pendroz hocam ben eu romdayim globale geçmek istiyorum ama miui 11 çıkacak diye beklesem mi acaba? Bankacılık vs çok uygulama olduğu için tekrar tekrar yüklemek istemiyorum. Stabil olarak ne kadar sürede k20 prolar için çıkar. Uzun surecekse 10 global stabil indireyim diyorum.
Aslında hızlı olmasını bekliyorduk fakat Çin'deki resmi tatil biraz işi sarkıttı ben beklemenizi tavsiye ederim.Cihazın rom geçişlerinde devamlı sıkıntı yaşıyor kullanıcılar.Günlük kullanıma engel durum yok ise ne kullanıyorsanız ona devam edin derim.Bankacılık vs. İçin tavsiyem global rom olacaktır.

Oyla:

Ordan Geçenbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
K20 PRO
Konular
24
Aslında hızlı olmasını bekliyorduk fakat Çin'deki resmi tatil biraz işi sarkıttı ben beklemenizi tavsiye ederim.Cihazın rom geçişlerinde devamlı sıkıntı yaşıyor kullanıcılar.Günlük kullanıma engel durum yok ise ne kullanıyorsanız ona devam edin derim.Bankacılık vs. İçin tavsiyem global rom olacaktır.
Şu anda global miui 10.3 roma geçsem otomatik olarak miui 11 gelince sifirlamadan sorunsuz geçer mi?yoksa temiz kurulum yapmak şart mı?

Oyla:

Ordan Geçenbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
K20 PRO
Konular
24
Sıfırlamadan geçer.Sorunsuz kısmını gelince anlayabiliriz denemek gerekli.
Teşekkürler yardımlarınız için, anladığım kadarıyla mi flash ile global rom kurunca şu anda telefonda bulunan hersey gidecek (twrp ve root dahil zaten gitsin istiyorum ) telefon üzerinden fabrika ayarlarına dönmezsem otomatik güncelleme ile uzun süre imei vs sorunu yaşamadan mutlu mesut (inşallah) bir telefon kullanımı yaşarım.

Oyla:
Üst Alt