Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar k20 pro cihaza mi9t pro qcn si yüklendiğinde band 20 nin aktif olduğuna ilişkin birtakım görseller ve iddaalar var, konu hakkında bilgi paylaşabilecek biri varsa memnun olurum.
Selamlar k20 pro cihaza mi9t pro qcn si yüklendiğinde band 20 nin aktif olduğuna ilişkin birtakım görseller ve iddaalar var, konu hakkında bilgi paylaşabilecek biri varsa memnun olurum.
Aynı soruyu bende sormuştum ama olduğunu söylüyorlar, belki biz yanlış biliyoruz,belkşddy k20 pro da yazılımsal olarak band20 kısıtlandırılmıştır.daha önce Xiaomi daha önce buna benzer işler yaptı yanlış hatırlamıyorsam Çin sürümü olup yazılım ile band20 aktif olabilen modeller vardı
Geçmişte global qcn ile çin model k20 pro da band ları aktif ettiğini söyleyenler vardı. Doğru hatırlıyorsunuz. Hatta network signal guru dan görüntüde attılar. Ama sadece yazılımsal olarak göründüğü ve gerçekte donanımsal olarak eksik olduğu için gönderileri kaldırdılar Çin model cihazlara konmmama sebebi lisans maliyetini düşürmektir yani donanımsal olarak eksik..
Arkadaşlar mi9 t pro da band 20 var ve IMEI oynanmasa aktif aslında. IMEI düzeltmesi k20 pro dosyası üzerinden yapıldığı için pasif oluyor. Forumda ücretli uzaktan düzeltmeler var. Yani söylenti değil arkadaşlar gerçek
Arkadaşlar mi9 t pro da band 20 var ve IMEI oynanmasa aktif aslında. IMEI düzeltmesi k20 pro dosyası üzerinden yapıldığı için pasif oluyor. Forumda ücretli uzaktan düzeltmeler var. Yani söylenti değil arkadaşlar gerçek
Donanımda olmayan bir band yazılım ile aktif edilip test programında da çalıştığı görünmesi bana pek mantıklı gelmedi , anladığım kadarıyla band20 donanımda var ama yazılım ile pasifize edilmiş.
Donanımda olmayan bir band yazılım ile aktif edilip test programında da çalıştığı görünmesi bana pek mantıklı gelmedi , anladığım kadarıyla band20 donanımda var ama yazılım ile pasifize edilmiş.
Açıkçası IMEI atılan telefonlarda IMEI dosyası k20 pro nun olduğu için pasife dönüyor. 9t pro nun dosyası ile yapılan işlemlerde sorunsuz çalışıyor. Cihazın ve dosyanın 9t pro global olması gerekiyor, k20 pro karda aktif olmuyor.
O yüzden Türkiye cihazları tavsiye edilir.
Aslında mantık olarak üretimi kolay yapmak için her cihaza aynı modemi koyup yazılım olarak kısıtlamak bana daha mantıklı geliyor. Diğer türlü aynı cihazlara farklı bölgelerden dolayı farklı modemler koymak daha zor olur.
Bu olay baştan başa saçmalık. akla mantığa bile uymuyor Şimdi cihazın 3000 mah bataryası var. Ama ayarlarda 5000 mah yazıyor gibi bişey bu. Yıllarca bu konuyu araştırdım. Tamamen şehir efsanesi..
Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi