Soru K20 pro qcn ile band20 aktif olur mu?

katin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
1
Selamlar k20 pro cihaza mi9t pro qcn si yüklendiğinde band 20 nin aktif olduğuna ilişkin birtakım görseller ve iddaalar var, konu hakkında bilgi paylaşabilecek biri varsa memnun olurum.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Selamlar k20 pro cihaza mi9t pro qcn si yüklendiğinde band 20 nin aktif olduğuna ilişkin birtakım görseller ve iddaalar var, konu hakkında bilgi paylaşabilecek biri varsa memnun olurum.
Cihazda olmayan bir band türü nasıl aktif oluyormuş hocam

katin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı soruyu bende sormuştum ama olduğunu söylüyorlar, belki biz yanlış biliyoruz,belkşddy k20 pro da yazılımsal olarak band20 kısıtlandırılmıştır.daha önce Xiaomi daha önce buna benzer işler yaptı yanlış hatırlamıyorsam Çin sürümü olup yazılım ile band20 aktif olabilen modeller vardı

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Geçmişte global qcn ile çin model k20 pro da band ları aktif ettiğini söyleyenler vardı. Doğru hatırlıyorsunuz. Hatta network signal guru dan görüntüde attılar. Ama sadece yazılımsal olarak göründüğü ve gerçekte donanımsal olarak eksik olduğu için gönderileri kaldırdılar Çin model cihazlara konmmama sebebi lisans maliyetini düşürmektir yani donanımsal olarak eksik..

CumhurK

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Xioami Mi9T Pro
Konular
11
Arkadaşlar mi9 t pro da band 20 var ve IMEI oynanmasa aktif aslında. IMEI düzeltmesi k20 pro dosyası üzerinden yapıldığı için pasif oluyor. Forumda ücretli uzaktan düzeltmeler var. Yani söylenti değil arkadaşlar gerçek ;)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar mi9 t pro da band 20 var ve IMEI oynanmasa aktif aslında. IMEI düzeltmesi k20 pro dosyası üzerinden yapıldığı için pasif oluyor. Forumda ücretli uzaktan düzeltmeler var. Yani söylenti değil arkadaşlar gerçek ;)
Mi9 t pro global olduğu için var, k20 pro çin versiyonu olduğu ve Çin'de band20 olmadığı için sorun oluyor.

Linkte detay görebilirsiniz:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

katin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
1
Donanımda olmayan bir band yazılım ile aktif edilip test programında da çalıştığı görünmesi bana pek mantıklı gelmedi , anladığım kadarıyla band20 donanımda var ama yazılım ile pasifize edilmiş.

CumhurK

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Xioami Mi9T Pro
Konular
11
Donanımda olmayan bir band yazılım ile aktif edilip test programında da çalıştığı görünmesi bana pek mantıklı gelmedi , anladığım kadarıyla band20 donanımda var ama yazılım ile pasifize edilmiş.
Açıkçası IMEI atılan telefonlarda IMEI dosyası k20 pro nun olduğu için pasife dönüyor. 9t pro nun dosyası ile yapılan işlemlerde sorunsuz çalışıyor. Cihazın ve dosyanın 9t pro global olması gerekiyor, k20 pro karda aktif olmuyor.
O yüzden Türkiye cihazları tavsiye edilir.

katin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bu cihaz k20 pro

Heisenberg45

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
4
Aslında mantık olarak üretimi kolay yapmak için her cihaza aynı modemi koyup yazılım olarak kısıtlamak bana daha mantıklı geliyor. Diğer türlü aynı cihazlara farklı bölgelerden dolayı farklı modemler koymak daha zor olur.

furkanodaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan oda
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
8
Bu olay baştan başa saçmalık. akla mantığa bile uymuyor Şimdi cihazın 3000 mah bataryası var. Ama ayarlarda 5000 mah yazıyor gibi bişey bu. Yıllarca bu konuyu araştırdım. Tamamen şehir efsanesi..

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt