Yardım K20 pro pubg

Kubilay__

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kubilay
Cihazım
K20 pro
Konular
26
Arkadaşlar lütfen biri şu sorunuma çözüm bulsum yetti artık pubg oynarken aşırı derecede drop giriyor ve çok can sıkıyor bunu çözmenin bi yöntemi filan yokmu akıcı aşırı da oynuyorum

LmaR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
11
hocam bu cihazınızın bi sorunu değil bende Mi 9 Kullanıyorum eğer yakınlarda bi grup vs olursa anlık bi anda kasılma tarzı oluyor saniyelik bi olay sonra gidiyor yani bu olay oyunla alakalı ve iphone 8 plus - iphone x gibi cihazlarda'da denedim aynısın yapıyor yani kafaya fazla takmayın

Oyla:

zimba

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefa
Cihazım
K20pro
Meslek
Makine Müh.
Konular
5
Bu aralar aşırı ısınma yapıyor sunucular buglar Araplar vs :)') dediğim yöntemler az çok işe yarıyor gpu driver guncelleyin geliştirici seçeneklerinden oyun sürücüsünden pubgyi varsayılan yerine oyun sürücüsü seçiniz cihazınız rootlu ise magiskten ayarlardan magisk hide ve magisk maneger hide yapiniz

Oyla:

Kubilay__

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kubilay
Cihazım
K20 pro
Konular
26
Bu aralar aşırı ısınma yapıyor sunucular buglar Araplar vs :)') dediğim yöntemler az çok işe yarıyor gpu driver guncelleyin geliştirici seçeneklerinden oyun sürücüsünden pubgyi varsayılan yerine oyun sürücüsü seçiniz cihazınız rootlu ise magiskten ayarlardan magisk hide ve magisk maneger hide yapiniz
Hocam aşırı ısınıyor ne yaniyor bildiginiz bakiyorum sıcaklığa 40 dereceyi buluyo biraz uzun sure oynayinca bende fan aldim 34 derecede filan oynuyorum ama fan oyunculugu bozuyo işte

Oyla:

zimba

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefa
Cihazım
K20pro
Meslek
Makine Müh.
Konular
5
Hocam aşırı ısınıyor ne yaniyor bildiginiz bakiyorum sıcaklığa 40 dereceyi buluyo biraz uzun sure oynayinca bende fan aldim 34 derecede filan oynuyorum ama fan oyunculugu bozuyo işte
Evet bendede öyle havalarda ısındı 40 değil 55i görür artık romu komple boşalttım hiç birşey farketmiyor malesef oyun kaynakli özellikle Avrupa sunucusu çok sıkıntılı bakın Ortadoğu oynayın CPU daha az yiyecek ve daha az ısınacak MS daha az olacak malesef Avrupa'da çok arap var resmen lag sebebi birde hile çok olunca o anki maç hep bı denetimde bulunuyor zorluyorlar cihazları herkesten ekran alıntısı alıyorlar

Oyla:

Kubilay__

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kubilay
Cihazım
K20 pro
Konular
26
Evet bendede öyle havalarda ısındı 40 değil 55i görür artık romu komple boşalttım hiç birşey farketmiyor malesef oyun kaynakli özellikle Avrupa sunucusu çok sıkıntılı bakın Ortadoğu oynayın CPU daha az yiyecek ve daha az ısınacak MS daha az olacak malesef Avrupa'da çok arap var resmen lag sebebi birde hile çok olunca o anki maç hep bı denetimde bulunuyor zorluyorlar cihazları herkesten ekran alıntısı alıyorlar
Usta eyvallah da napicaz yani fatihe kasıyoz suan ilk 450 deyiz ilk mac sıkıntı yok ikinci mac alev alcak nerdeyse

Oyla:

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
Magisk hide magisk manaher hide yapınca ne oluyor hocam. Birde ben baktım ama bulamadım..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam. Yaptım. Magisk manaher hide i yeni isimle tekrar kurdu. Pubg algılamasın diye sanırım.
Magisk hide magisk manaher hide yapınca ne oluyor hocam. Birde ben baktım ama bulamadım..

Oyla:

zimba

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefa
Cihazım
K20pro
Meslek
Makine Müh.
Konular
5
Magiksin içinde ayarlarda bulunur oyunu gizlersin oyun root algilamaz daha rahat calisir bunun için izleyerek görsen daha iyi olur pubg magisk hide yazman yeterli

Oyla:

serkan85

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
MI 10T 8/128
Meslek
Bilgisayar Donanım
Konular
5
Magiksin içinde ayarlarda bulunur oyunu gizlersin oyun root algilamaz daha rahat calisir bunun için izleyerek görsen daha iyi olur pubg magisk hide yazman yeterli
Dediklerinizi bende yaptım sürücü güncellemesi varsayılan sürücü olarak pubg magisk ten hide de yaptım.

Sonuçları sizinle paylaşırım. Çünkü bende de ısınma sorunu vardı akıcı kısmında oynamama rağmen. Masik rom da kullanıyorum. Değiştirecekdim bugün eu ya geri geçecektim. Deneyim sonuç alamaz isem değiştiririm yine bilgilendirme için teşekkürler.

MI 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

AntiPesimist

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
7
Dediklerinizi bende yaptım sürücü güncellemesi varsayılan sürücü olarak pubg magisk ten hide de yaptım.

Sonuçları sizinle paylaşırım. Çünkü bende de ısınma sorunu vardı akıcı kısmında oynamama rağmen. Masik rom da kullanıyorum. Değiştirecekdim bugün eu ya geri geçecektim. Deneyim sonuç alamaz isem değiştiririm yine bilgilendirme için teşekkürler.

Öncelikle drop olayi yeni guncellemden sonra bitti mi 9 kullaniyorum hic bir sekilde kasma yok global kararli cihazim 11.0.6 da herneyse sadece oyunda dikiz atesleri anlik gec aciyor basiyor ama gec aciyor dikizler egil durbin acta pocophoneda dokunmatik sıkıntısı vardi xiaomilerde ya yazilimsal kronik sıkıntı var özellikle redmi serilerinde yada oyundan

Oyla:

serkan85

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
MI 10T 8/128
Meslek
Bilgisayar Donanım
Konular
5
Öncelikle drop olayi yeni guncellemden sonra bitti mi 9 kullaniyorum hic bir sekilde kasma yok global kararli cihazim 11.0.6 da herneyse sadece oyunda dikiz atesleri anlik gec aciyor basiyor ama gec aciyor dikizler egil durbin acta pocophoneda dokunmatik sıkıntısı vardi xiaomilerde ya yazilimsal kronik sıkıntı var özellikle redmi serilerinde yada oyundan
Bu bence şahsi fikrim tamamen panel kalitesi ile ilgili paneli kaliteli olan ürünlerde bu sorun olmuyor. Yani olay sadece fiyat performans olayı. Uygun cihaz olunca biyerlerden kısıyorlar.

Oyla:
Üst Alt