Rehber K20 Pro - Mi 9T Pro YAAP Android 16 Custom Rom Kurulumu

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
20

messouth

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
0
Kullananlar memnun mu acaba? Bankacılık borsa vs. için risk oluşturur mu? Yıllardır MIUI 12 | V12.0.4.0.QFKCNXM | (stable) kullanıyorum, artık cihazı formatlamak istiyorum fakat imei uçar endişesiyle wipe data yapamıyorum. Bu romu tavsiye eder misiniz?

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
20
Kullananlar memnun mu acaba? Bankacılık borsa vs. için risk oluşturur mu? Yıllardır MIUI 12 | V12.0.4.0.QFKCNXM | (stable) kullanıyorum, artık cihazı formatlamak istiyorum fakat imei uçar endişesiyle wipe data yapamıyorum. Bu romu tavsiye eder misiniz?
Hocam stabilite istiyorsaniz sade ve sorunsuz bir rom için tam yerindesiniz

messouth

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
0
Diğer konuda crdroid romunun tekrar geliştirilmeye başlanabileceğinden bahsetmişsiniz, takipte kalıp onu beklememi tavsiye eder misiniz? Dediğim gibi önceliklerim güvenlik, stabilite ve lisans sertifika vb problemi yaşamamak ayrıca kurulum açısındanda çok fazla uğraştırmaması tercihim olur.

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
20
Diğer konuda crdroid romunun tekrar geliştirilmeye başlanabileceğinden bahsetmişsiniz, takipte kalıp onu beklememi tavsiye eder misiniz? Dediğim gibi önceliklerim güvenlik, stabilite ve lisans sertifika vb problemi yaşamamak ayrıca kurulum açısındanda çok fazla uğraştırmaması tercihim olur.
Hocam kurulum başta uğraştıracak ondan kaçarınız yok ama güncelleme konusu ve bir dahaki dsp romlar arası geçişler kolay. Crdroid romu beklemenize gerek yok zaten bu cihaza olan çoğu rom baya iyi ve stabil. Sertifika sorununa gelirsek keyboxlar arada patlıyor ve yeni keyboxlar çıkıyor buna önlem olarak yaap romda kolayca keybox yükleme menüsü var o menüden keybox yükleyerek integrity'i sorunsuz geçebiliyorsunuz. Şuan aosp romların en büyük sorunu sertifika çünkü google bu aralar uğraşıyor ve sertifikayı bozuyor bunu da yeni keyboxlarla düzeltiyoruz. Aklınızda bulunsun

Üst Alt