Rehber K20 Pro - Mi 9T Pro Android 15-16 DSP Custom Rom Kurulumu

QCerberusQ

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21
  • GApps (sadece Vanilla ROM için gerekli) (NikGApps, MindGApps vb.)

burada ne demek istiyorsunuz anlamadım tam?
hocam vanilla sürümlerde google uygulamaları romda olmuyor eğer vanilla sürüm yüklerseniz ayrıca google uygulamalrı için gapps kurmanız şart oluyor. Ama direkt gaaps sürüm rom indirerek uğraşmanıza gerek kalmaz

goko3636

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
göktuğ
Cihazım
mi 10t
Konular
3
hocam vanilla sürümlerde google uygulamaları romda olmuyor eğer vanilla sürüm yüklerseniz ayrıca google uygulamalrı için gapps kurmanız şart oluyor. Ama direkt gaaps sürüm rom indirerek uğraşmanıza gerek kalmaz
tesekkurler bekliorum suan inmesini
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam cok ilginc ya attığım dosyaları göremiyorum. bilgisayardan bakınca icinde gözüküyor ama tlfde orangefoxda yok

Son düzenleme:

QCerberusQ

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21
rica ederim hocam rom inince direkt romu telefona atıp flashlayın ardından format data atıp cihazı açın cihaz açılınca tekrar orangefox açıp format data atıp yeniden başlatın ve açılınca telefonu kullanmaya başlayabilrisiniz

goko3636

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
göktuğ
Cihazım
mi 10t
Konular
3
rica ederim hocam rom inince direkt romu telefona atıp flashlayın ardından format data atıp cihazı açın cihaz açılınca tekrar orangefox açıp format data atıp yeniden başlatın ve açılınca telefonu kullanmaya başlayabilrisiniz
wipelamaya calısınca failred to unmount /data veriyor bu enable mtp olayı yüzünden sarnısam ya simdi attığım hicbise gozukmuyor :S

Edit: bunu düzelttim ama enable mtp acmadan gonderemiyorum dosyaları onu acıncada bu hatayı alıcam yine :S

Üst Alt