Rehber K20 Pro - Mi 9T Pro Android 15-16 DSP Custom Rom Kurulumu

QCerberusQ

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21

QCerberusQ

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21
evet format data -> yes sonra ses acma tusuna basılı tuttum ve acıldı. bunu demek istiyorsunuz demi
evet hocam format data sonrası tekrar cihazı yeniden başlatıp orangefoxda açma durumu. Orangefoxda backup kısmından efs yedeğini alın dosya oluşsun belki pc cihazı görebilir

goko3636

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
göktuğ
Cihazım
mi 10t
Konular
3
evet hocam format data sonrası tekrar cihazı yeniden başlatıp orangefoxda açma durumu. Orangefoxda backup kısmından efs yedeğini alın dosya oluşsun belki pc cihazı görebilir
dediginiz gibi efs yedegini aldım. orangefoxa tekrar girdim gözükmedi yine bilgisayarda telefon.

edit: menu -> mount -> enable mtp yapınca gözüktü

QCerberusQ

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21
dediginiz gibi efs yedegini aldım. orangefoxa tekrar girdim gözükmedi yine bilgisayarda telefon.

edit: menu -> mount -> enable mtp yapınca gözüktü
tamamdır hocam şimdi konuyu adım adım takip edin, acele etmeden ve adımları atlamadan sorunsuzca kurulum yapabilirsiniz

goko3636

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
göktuğ
Cihazım
mi 10t
Konular
3
tamamdır hocam şimdi konuyu adım adım takip edin, acele etmeden ve adımları atlamadan sorunsuzca kurulum yapabilirsiniz
hmm adımları yaptım sırayla ama
5.adımda
  • ROM’u boot edin ardından → tekrar TWRP’ye girin → tekrar Format Data > yes → sonra sistemi yeniden başlatın.

kısmını anlamadım. reboot atmaya calısınca no os eminmisin diye soruyor? bise yapmadım bırkatım ole. konu twrp icin ben orange fox kullandığım icin sorun oluyor karısıyor :S

QCerberusQ

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21
5.adımda
  • ROM’u boot edin ardından → tekrar TWRP’ye girin → tekrar Format Data > yes → sonra sistemi yeniden başlatın.

kısmını anlamadım.
hocam dsp romlarda böyle bir sorun var cihaz açılsın kurmadan tekrar orangefox'a girin ve format data yes yapıp yeniden başlatın. Yoksa romlarda sorunlar çıkıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5.adımda

kısmını anlamadım. reboot atmaya calısınca no os eminmisin diye soruyor? bise yapmadım bırkatım ole. konu twrp icin ben orange fox kullandığım icin sorun oluyor karısıyor :S
twrp yazan kısımları orangefox olarak düşünebilirsiniz bir fark yok

goko3636

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
göktuğ
Cihazım
mi 10t
Konular
3
hocam dsp romlarda böyle bir sorun var cihaz açılsın kurmadan tekrar orangefox'a girin ve format data yes yapıp yeniden başlatın. Yoksa romlarda sorunlar çıkıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

twrp yazan kısımları orangefox olarak düşünebilirsiniz bir fark yok
yaap ekranında bi süre bekliyorum sonra tekrarda mi ekranına dönüyor sonra tekrar yaap ekranına geri dönüyo şuanda :S

QCerberusQ

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21
yaap ekranında bi süre bekliyorum sonra tekrarda mi ekranına dönüyor sonra tekrar yaap ekranına geri dönüyo şuanda :S
f2fs yaptınız mı dosya sistemini menü>managepartitions>data>change fs>f2fs seçip alttaki cubugu kaydırın

Üst Alt