Yardım K20 pro Fastboot da kaldı

archeuscaine

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
mi 6
Konular
22
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
yok
Telefon Modeli
Redmi K20 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar merhaba başlıktada belirttiğim üzere redmi k20 pro marka bir telefonum var telefonu aldığımda unlocked olarak aldım

akşam biraz uğraş sonucu telefona trwp yükledim daha sonra magisk de yükledim ve telefon açıldı herhangi bir problem yok sonra telefonun yedeğini aldım şuan pc de yedek mevcut daha sonra forumda konusu olan k20 pro globab kararlı romu indirip trwp yardımıyla yüklemeye çalıştım önce factory reset yapıp sonra yükledim ama nedense rom yüklenirken hata verdi Bana bu işlemleri yapmama yardım eden yanımda sözde android telefon rootlamak ve rom yüklemek konularından çok iyi anlayan bir arkadaş herşeyi silelim sıfırdan kurarız olmadı restore yaparsın demesi üzerine ve sistem dosyası da dahil internal storage hariç herşeyi sildi işin ilginç yanı bu olaydan sonra yedeğide telefona kuramadık oda en son kısma geldiğinde hata verdi ve bu aklı havada arkadaş telefonu tekrardan wipe yaparak fabrika ayarlarına döndürmeye çalışıp kapatıp açtı ve trwp uçtu telefon şuan sadece fastboot modda açılıyor ses açma ve power tuşuyla deneyince trwp gelmiyor

telefona mi flash uygulamasıyla stock rom yüklemek istedim ancak driver lar kurulu olduğu halde mi flash uygulaması telefonu görmüyor

sizce telefonu ne şekilde tekrardan işler hale getirebilirim veya getirebilirmiyim yardımınızı bekliyorum.

Aklımda başka bir bilgisayara xiaomi driverleri yükleyip mi flash vasıtasıyla rom yüklemek var ama ondanda pek umudum yok yardımcı olabilirseniz çok sevinirim herkese iyi geceler.

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Daha önce mi flash ile kurulum yaptınız mı. Yani daha önce telefonu görüyormuydu.
Twrp kurmayı deneyin diyecem fakat telefonu görmüyorsa kurulmaz.
Mi flashı silip 64 bit olanı yükleyin. Yada farklı versiyon Mi flash yükleyin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende MiFlash 2017.4.25.0 sürümü yüklü hiç sorun yaşamadım.
Aşağıdaki konu işinize yarayabilir. Kolay rom kurma programı. Cihaz kapalıysa diye bir seçenek var onu deneyin bi.
Rehber - XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme Resimli Anlatım

Son düzenleme:
Oyla:

archeuscaine

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
mi 6
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
zar zor telefonu 64 bit miflasha tanıttım şuan telefonu görüyor bu miflash la yüklenen romun cinsi başka oluyordu galiba acaba link verebilecek arkadaş varmı zaten bir kere yanlışlık yaptık bidaha yapmayalım

birde ekteki resimdeki gibi programın ayarları var normalde altta bootloaderi kapat kapatma seçeneği olması lazım ama bunda 2016 dan kalma olduğu için öyle bir şey yazmıyor hangi seçeneği seçmek lazım

Ekli dosyalar

• 1564103736272.png
    1564103736272.png
    277,6 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
Oyla:

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36

Buradan cihazınıza uygun global stable sürüm indirin.
.tgz uzantılı inen dosyayı klasöre çıkartın klasörü C ye atın. Kalsör açın içerisinde bir sürü dosya çıkar. Sonra yukarıda klasör yolunu kopyalayın ve Miflash klasör yoluna yapıştırın. Tamamdır.
Not : Miflash yükleme yaparken sağ altta Clean all seneği seçili olmalı.
Clean and Lock seçili olmamalı.

Oyla:

archeuscaine

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
mi 6
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

.tgz uzantılı inen dosyayı klasöre çıkartın klasörü C ye atın. Kalsör açın içerisinde bir sürü dosya çıkar. Sonra yukarıda klasör yolunu kopyalayın ve Miflash klasör yoluna yapıştırın. Tamamdır.

hocam offical forumda nedendir bilmiyorum benim telefonun ismi yok k 20 pro kod numarası normalde veya mi 9 t pro da deniyor ikisinede baktım göremedim cihazlar listesindede yok

bu arada 2 çeşit rom var recovery ve fastboot sürüm yazan mi flash la atılan bunlardan farklı olan bir rom galiba yanlışım yok ise değilmi

Oyla:

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
hocam offical forumda nedendir bilmiyorum benim telefonun ismi yok k 20 pro kod numarası normalde veya mi 9 t pro da deniyor ikisinede baktım göremedim cihazlar listesindede yok

bu arada 2 çeşit rom var recovery ve fastboot sürüm yazan mi flash la atılan bunlardan farklı olan bir rom galiba yanlışım yok ise değilmi
K 20 Avrupa pazarında yoktu sanırım. Ondan listede yok demek.
En iyisi twrp yükleyin sonrada Eu rom kurun. Sizin cihazın Global romu yok anlaşılan.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62

Linke girip ctrl+f yapıp k20 pro yazarak aratın uygun romu bulacaksınız.

Oyla:

Gokhanhzl

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
K20 pro
Konular
0

telefonu aldığım güne lanet okutacak bir gece yaşıyorum. geçen hafta unlock yaptım tam bir hafta bekletti bu gece her yeri okuyup çin romundan global roma geçeyim dedim telefon fastboot ta kaldı kapanmıyorduda tool, usb driver ne geliyorsa akla yükledim yapamadım taki sizin yardımınızı görene kadar olay aynen anlattığınız gibi çok çok çok teşekkür ederim.

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
telefonu aldığım güne lanet okutacak bir gece yaşıyorum. geçen hafta unlock yaptım tam bir hafta bekletti bu gece her yeri okuyup çin romundan global roma geçeyim dedim telefon fastboot ta kaldı kapanmıyorduda tool, usb driver ne geliyorsa akla yükledim yapamadım taki sizin yardımınızı görene kadar olay aynen anlattığınız gibi çok çok çok teşekkür ederim.
Hayırlı olsun . Geçmiş olsun. İyi forumlar

Oyla:

sercan3734

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sercan
Cihazım
mi 9 t pto
Konular
0
Daha önce mi flash ile kurulum yaptınız mı. Yani daha önce telefonu görüyormuydu.
Twrp kurmayı deneyin diyecem fakat telefonu görmüyorsa kurulmaz.
Mi flashı silip 64 bit olanı yükleyin. Yada farklı versiyon Mi flash yükleyin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende MiFlash 2017.4.25.0 sürümü yüklü hiç sorun yaşamadım.
Aşağıdaki konu işinize yarayabilir. Kolay rom kurma programı. Cihaz kapalıysa diye bir seçenek var onu deneyin bi.
Rehber - XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme Resimli Anlatım
abanim cihaz fastboot sayfasında kalıyor açılmıyor bir türlü nereye basarsam basayım o sayfada kalıyor nasıl yükleme yapmalıyım

Oyla:
Üst Alt