Yardım K20 Pro China veya Hindistan Persist, Efs Yedeği!

HaKaaN35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Alüminyum kompozit
Konular
41
Güncelleme :
Arkadaşlar sorun yedeklerle alakalıymış sanırım twrp sorunlu olduğu için yedekte sıkıntı çıkıyor data, persist ve efs dışında bir şeyi yedekleyip yüklemeyin içinden çıkılmaz bir hal alıyor olay. Ben Hard brick'e kadar gittim şu an cihaz tamirde.​

Son düzenleme:

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Avrupa Bölgesi romu (EEA) çıkana kadar hindistan sürümünü fastboot yolu ile kurup TWRP ye bulaşmadan kullanmak en sıkıntısız çözüm gibi duruyor K20 Pro için.
Twrp kurunca cihaz saçmalıyor hocam. Söylediğinize katılıyorum.
Fakat hocam bilmediğim için soruyorum. Hindistan romu haricinde stabil rom yok mu? Ben ilk aldığımda mi9t pro stabil romu vardı sanki üstünde

Oyla:

HaKaaN35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Alüminyum kompozit
Konular
41
Avrupa Bölgesi romu (EEA) çıkana kadar hindistan sürümünü fastboot yolu ile kurup TWRP ye bulaşmadan kullanmak en sıkıntısız çözüm gibi duruyor K20 Pro için.

ah hocam keşke kullanabilsek mifalsh ilede yüklesek aynı twrp ilede aynı .Persist ve şebeke gidiyor ve Hindistan yüklenmiyor.

Oyla:

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
ah hocam keşke kullanabilsek mifalsh ilede yüklesek aynı twrp ilede aynı .Persist ve şebeke gidiyor ve Hindistan yüklenmiyor.
Hocam dün ben çökmüş cihaza mi flash ile hindistan stabil yükledim. Siz nasıl bir hata alıyorsunuz?

Oyla:

HaKaaN35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Alüminyum kompozit
Konular
41
Hocam dün ben çökmüş cihaza mi flash ile hindistan stabil yükledim. Siz nasıl bir hata alıyorsunuz?

1.si kamera kendi kendine açılıp kapanıyor.2.si şebeke yok.3.sü5 dakika kullandıktan sonra kasılıp kalıyor.twrpye giriyorum bu seferde data unmount oluyor. ve format data yapmadan yüklenmiyor.bu kezde siliniyor sistem.kısır döngü yani!

Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Twrp kurunca cihaz saçmalıyor hocam. Söylediğinize katılıyorum.
Fakat hocam bilmediğim için soruyorum. Hindistan romu haricinde stabil rom yok mu? Ben ilk aldığımda mi9t pro stabil romu vardı sanki üstünde

Henüz yok hocam ama çok az kalmıştır.Evofone cihazı satmaya başlıyor zannediyorum ki EEA romlu sürüm gelmiştir.

Oyla:

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Henüz yok hocam ama çok az kalmıştır.Evofone cihazı satmaya başlıyor zannediyorum ki EEA romlu sürüm gelmiştir.
Dün bende hangi sürüm gelmişti hocam. Cihaz adı mi9t pro yazıyor. Yazılım sürümü 10.3.0.2 yazıyordu. Bu hindistan sürümü sanırım.

Oyla:
Üst Alt