Yardım K20 Pro Android 10.4.8 Sonrası Recovery Sorunu

webspider

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MEHMET
Cihazım
Resmi K20 Pro
Konular
1
Merhaba Arkadaşlar,
Yaklaşık 2 hafta önce aldığım K20 Pro 8-128 cihazıma dün akşam 10.4.8 güncellemesi geldi.
Güncellemeyi yükledim, cihaz yeniden başlattı, bir süre bekledikten sonra Recovery menü gibi bir menü ile açıldı.
Reboot sistem yaptım ancak tekrar aynı ekran açıldı. Mecburen Wipe All Data yaptım ve cihaz tamamen sıfırlandı.
En baştan kurulum yaptım, herşeyi ayarladım tekrar. Sabah cihazı bi yeniden başlatayım dedim, yeniden başlattım ve malesef yine recovery menü ile açıldı.
Her seferinde böyle mi olacak yoksa bunun bir çaresi var mı? Acil yardım lütfen.

webspider

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MEHMET
Cihazım
Resmi K20 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türkçe dille alakal bir sorun olduğunu düşünüyorum. İngilizce dilde kullanmayı deneyin.

Sabah tekrar yeniden başlattım, ingilizce kurulum yaptım ancak tekrar yeniden başlattığımda yine recovery menü ile açılıyor.
Çok enteresan. Her seferinde böyle mi olacak? telefonun kapanmaması için dua edeceğim demek ki haha--haha--haha--

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Sabah tekrar yeniden başlattım, ingilizce kurulum yaptım ancak tekrar yeniden başlattığımda yine recovery menü ile açılıyor.
Çok enteresan. Her seferinde böyle mi olacak? telefonun kapanmaması için dua edeceğim demek ki haha--haha--haha--
Hocam bir de cihaza ekran kilidi, parmak izi vs tanımlamadan dener misiniz?

Güncelleme: Şimdi deneme yaptım, ingilizce kurulıum yaptım pek çok kez yeniden başlattım ve bir sorun yok. Sorun tamamen Türkçe ile alakalı.

Son düzenleme:
Oyla:

webspider

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MEHMET
Cihazım
Resmi K20 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bir de cihaza ekran kilidi, parmak izi vs tanımlamadan dener misiniz?

Güncelleme: Şimdi deneme yaptım, ingilizce kurulıum yaptım pek çok kez yeniden başlattım ve bir sorun yok. Sorun tamamen Türkçe ile alakalı.

Hocam destek için teşekkürler. Tekrar kurulum yapmayı göze alamadığım için, birşey sormak istiyorum.
Mevcut kurulu cihazın dil seçeneğini ingilizceye çevirip yeniden mi başlatmalıyım yoksa sıfırdan yeni kurulum yaparken mi ingilizce yapmalıyım?
Ayrıca, sorunum çözülecekse sıfırdan tekrar ingilizce kurulum yapsam ve kullanırken türkçeye çevirsem oluyor mu?
bu problemimi çözmeme yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkür ederim...

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam destek için teşekkürler. Tekrar kurulum yapmayı göze alamadığım için, birşey sormak istiyorum.
Mevcut kurulu cihazın dil seçeneğini ingilizceye çevirip yeniden mi başlatmalıyım yoksa sıfırdan yeni kurulum yaparken mi ingilizce yapmalıyım?
Ayrıca, sorunum çözülecekse sıfırdan tekrar ingilizce kurulum yapsam ve kullanırken türkçeye çevirsem oluyor mu?
bu problemimi çözmeme yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkür ederim...
Cihazı ingilizce kurulum yapıp yine ingilizce olarak kullanmalısınız.

Oyla:

smtsnbs

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
samet
Cihazım
k20 pro
Konular
0
AYnı sorun bende de var. nasıl kurtulacgız ?

Oyla:
Üst Alt