O tek dosya sıkıştırılmış dosyadır. Tekrar çıkartın.mi flash tgz dosyasını görmüyor normalde dosyayı açınca içinde bir sürü dosya çıkması gerekirken bundan tek dosya çıkıyor
merhaba arkadaşlar bir sorum olacak.mi9t kullanıyorum ve cihazımı rootladım.tel de global sürüm yüklü, şimdi ben cihaz rootlu olduğu için güncelleme alamayacak mıyım?
Güncelleme yöntemleri:
K20 & MI 9T Global Kararlı MIUI V10.3.11.0 PFJMIXM
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
MiFlash 2016.04.01.0 64Bit
Mi Flash Tool – Xiaomi Tools
Ota indirme bağlatısı ;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Recovery indirme bağlatısı;
Fastboot indirme bağlatısı;
Gitmezmerhaba telefonum imei çakılı telefonu twrp den güncellesem imeim gidermi
Evet aynen, Twrp gitmesin diye de, reboot etmeden Magisk yükleyinMerhabalar telefonu aldığımda global rom yüklüydü bl açıldıktan sonra rootlayip twrp üzerinden eu rom yükledim şimdi tekrar global rom a dönmek istiyorum.Bunun için yine twrp uzrinden global romu aynı eu romu yüklediğim gibi mi yükleyeceğim.Tesekkurler
Skorpi hocam burada 3 çeşit indirme linki var twrp üzerinden flashlamak için hangisini indirmeniz gerekir cevaplarsanız memnun olurumEvet aynen, Twrp gitmesin diye de, reboot etmeden Magisk yükleyin
Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk