Rom K20 & MI 9T EEA ( Avrupa ) Kararlı MIUI V11.0.2.0 PFJEUXM İndirme bağlantısı

akro72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Mi 9T
Konular
1
Globalden Eu 11 roma geçtim. 2 sorunum var.
1. Bölge Çin olarak gözüküyor değiştiremiyorum. Üzerine tıkladığımda bölgeler açılmıyor.
2. Kilit ekranındaki saat ileTR saati arasında 5 saat zaman farkı var. Bölgenin Çin olmasından kaynaklandığını düşünüyorum
Bu sorunları nasıl düzeltebilirim.

kliibapz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Talha
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Global'den EEA'ya nasıl geçeriz?

akro72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Mi 9T
Konular
1
Bootloader kilidinizin açık olduğundan emin olunuz. Kilit açık değilse açtırıp öyle yükleyiniz. Her ihtimale karşılık Telefonunuzda USB HATA AYIKLAMA bölümü açık olsun. Telefonunuzu Bilgisayara dosya aktarımı olarak bağlayınız

1. Telefonunuzdan TWRP menüsüne giriniz (Açma tuşu + Ses yükseltme tuşu)
2. Her ihtimale karşılık yedeklerinizi alın sonra 3. adıma geçin. (Yedekleme konularda mevcut)
3. TWRP Menüsünden WİPE'ye tıklayınız. FORMAT DATA kısmına tıklayınız, gelen ekranda yes yazıp okeyleyiniz. ( Bu bölüm telefonunuzu sıfırlamış oluyorsunuz. İMEİ atılmışsa korkmayın gitmez.)
4. SYSTEM REBOOT kısmına tıklarsanız telefon kapanıp açılır. Tekrar TWRP'ye girmelisiniz. Geri tuşuna basarsanız TWRP menüsü gelir.
5. Telefonunuzu BİLGİSAYARA bağlayınız ve ilk mesajda verilen linkten RAR uzantılı dosyayı telefonunuza gönderin.
6. TWRP menüsünden INSTALL bölümüne tıklayınız ve oradan RAR uzantılı MIUI 11 dosyayı yükleyip FLAŞLAYIN( Çentiği Sağa Kaydırın)
7. SYSTEM REBOOT deyiniz. Telefonunuzun açılmasını bekleyiniz biraz uzun sürebilir.

Ben böyle yaparak Globalden (10.3.11), EU (11) Roma geçtim. Telefonunuzdan oluşabilecek hatalardan mesul değilim. Bir hatam veya eksikliğim olmuşsa lütfen düzeltiniz. Ben de çok araştırdım video izledim. Bu konularda yeniyim.

kuzun_3

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kuzun_3
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
1
mi 9t EEA ( Avrupa ) Kararlı MIUI V11.0.2.0 PFJEUXM kullanan arkadaslar rom nasıl peki,
kameradan galeriye geçiş var mı, özellikle batarya performansı nasıl

Erhan5555

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Xiaomi mi 9T-
Meslek
uzman cavus