- Adım
- Yusuf
- Cihazım
- Note9 Pro
- Konular
- 9
Romu yarın kuracağım da nasıl bir hata hataliysa kurmayayimBu romda hata var güvenlik uygulamasında
Romu yarın kuracağım da nasıl bir hata hataliysa kurmayayimBu romda hata var güvenlik uygulamasında
Hocam gördüğüm hata güvenlik uygulamasında başka bir sıkıntı yoktuRomu yarın kuracağım da nasıl bir hata hataliysa kurmayayim
romu kurduktan sonra magisk kurmalı mıyız ?Hocam gördüğüm hata güvenlik uygulamasında başka bir sıkıntı yoktu
Kurabilirsiniz rootlu geliyor rom magisk uygulamasını kurun bu kadarromu kurduktan sonra magisk kurmalı mıyız ?
Ben kurdum bir sıkıntı olmadı açılırken bence yanlış kurulum yapmış olabilirsinizbu romu kurduktan sonra telefonu yeniden başlattım ve cihaz sürekli fastboot moduna girdi yüklemenizi önermem
Hocam temiz kurulum yapın hatta micro SD veya bilgisayarınız varsa söyle kurmayı deneyin.bu romu kurduktan sonra telefonu yeniden başlattım ve cihaz sürekli fastboot moduna girdi yüklemenizi önermem
İndir güncellemeyi install bölümünden flashlaSelamlar güncelleme geldi veri kaybetmeden nasıl yüklerim
Bu arada gelen güncelle versiyomu neSelamlar güncelleme geldi veri kaybetmeden nasıl yüklerim